TRIO motors - Prodaja delova za japanska i korejska vozila

Korisnikov avatar
TrioMotors
Postovi: 206
Pridružio se: 16 Sep 2013, 18:35
Garaža: Japanac
Lokacija: Novi Sad
Kontakt:

TRIO motors - Prodaja delova za japanska i korejska vozila

Post od TrioMotors » 17 Sep 2013, 18:46

Slika

TRIO motors je?

Porodična kompanija, osnovana 1991. godine, koja se bavi prodajom rezervnih delova za japanska i korejska vozila. Naš cilj je da na jednom mestu ispunimo sve zahteve naših kupaca, bili oni vezani za potrošni materijal, generalnu opravku motora, limarijske delove i svetlosne grupe, sve do dodatne opreme, aluminijumskih felni i alata za majstore ili servisiranje vozila.

Posedujemo uigran i obučen tim stručnjaka, koji su koristeći interni računarski sistem u mogućnosti da timski obrade svaki zahtev kupca i zaokruže kompletan proces od trenutka upita za deo, do isporuke istog krajnjem kupcu. Posebnu pažnju dajemo ažurnosti i brzini odgovora na upite za kupce.


Gde se nalazi?

Sedište kompanije se nalazi u Novom Sadu, ulica Futoška broj 102. na putu za Futog, Veternik, Bačku Palanku i granicu sa Hrvatskom.

Kako se dolazi sa autoputa Subotica-Beograd (E75):
Slika


Potreban vam je deo, a niste iz Novog Sada ili neposredne blizine?

Budite bez brige. U Srbiji radi više kurirskih službi, koje svoju uslugu naplaćuju po težini prenete robe, a ne po kilometraži koju pređu. Ovo je najsigurniji i najkomforniji način transporta, zato što se roba dostavlja po sistemu - danas za sutra. Kurir vam je dostavlja na kućnu adresu, a vi njemu placate cenu dela + troškove poštarine. Mi imamo ugovore sa dve kuce, City Express i AKS, te možemo da utičemo u nekim posebnim slučajevima da poštarina bude niža u odnosu na regularnu tarifu. Ono što je potrebno da nam javite je adresa i vaš broj telefona kako bismo usmerili robu na vas.


Proces našeg rada?

Da bismo mogli da odredimo precizno deo koji vam je potreban, uvek tražimo broj šasije vašeg automobila, jer pomoću njega, a koristeći programe koje posedujemo, dolazimo do originalnog broja dela koji vam je potreban, a koji je nama dalja smernica za određivanje dela. To ide u korist obema stranama, jer omogućava precizno i tačno određivanje traženog dela. Naravno, postoji mogućnost da se napravi greška, bilo zbog samog programa, bilo zbog naših dobavljača, pogrešnog deklarisanja i sličnih problema. Takođe, ne snosimo odgovornost ako ste nam prosledili broj šasije, a niste napomenuli da su postojale neke promene na samom vozilu - motor, kocnice, ili nešto drugo što se razlikuje od fabričke postavke.

Kako od vas dobijemo zahtev za deo, uzmemo vaše ime i prezime, kontakt telefon i broj šasije, upisujemo sve podatke u naš sistem, te je jedino što preostaje da vam javimo našu ponudu, cenu dela i rok isporuke ako ga kojim slučajem nemamo raspoloživog na stanju.

Bitno je napomenuti to da ako ostavite svoje podatke prvi put, oni ostaju zavedeni u našem sistemu, te je u nekom sledećem obraćanju ili zahtevu za deo, bitno da nam kažete samo osnovne podatke. Svi podaci koriste se samo za internu upotrebu i nisu dostupni široj javnosti, čime štitimo vašu privatnost.

Reklamacije?

Ukoliko se desi da je deo koji je prodat, reklamiran, reklamacija se uvažava, ali tek pošto se ispune određeni uslovi, a to su:


-ukoliko je deo lično kupljen, obavezan je FISKALNI RAČUN (dobićete ga uvek)

-ukoliko deo nije lično kupljen i ukoliko je poslat brzom poštom, mi imamo račun u našoj arhivi
-Da bi se reklamacija uzela u obzir, potrebno je da ga je ugradio registrovani servis (nije uslov da je samo za japanska i korejska vozila).

-Reklamirani deo, ukoliko je reklamiran u garantnom roku, potrebno je doneti nama (ili poslati), zajedno sa overenim REKLAMACIONIM ZAPISNIKOM (od strane servisa koji ga je ugradio), a on se može downloadovati na ovom linku:

http://www.triomotor...lamaciji_17.pdf

Ukoliko je deo ugrađen kod majstora, koji nema registrovan servis, GARANCIJA SE NE PRIZNAJE.

Ako su ispunjeni svi uslovi za garanciju, deo će biti zamenjen istim proizvođačem, istog kvaliteta. Ukoliko kupac želi kvalitetniji, moguće je dobiti reklamaciju na taj nacin, uz doplatu do krajnje cene skupljeg dela.Potreban vam je servis kako biste ugradili deo?

TRIO Servis predstavlja poslovnu jedinicu kompanije TRIO Motors. Počeo je sa radom u septembru 2011. godine, posle dve godine studioznih priprema i predstavlja jedan od koraka proširenja poslovanja TRIO Motors kompanije. Zajedno sa prodajom delova, TRIO Servis svojim uslugama objedinjuje ponudu TRIO Motors kompanije i nudi svim vlasnicima japanskih i korejskih brendova automobila mogućnost da na jednom mestu dobiju kompletnu uslugu za njihova vozila.

Kompleks servisa je lociran na adresi Jablanička 4, na Telepu (Novi Sad). U neposrednoj je blizini sektoru prodaje u Futoškoj ulici. Najjednostavnije je doći do njega iz pravca centra Novog Sada ka Futogu i Bačkoj palanci. Posle raskrsnice sa Bulevarom Evrope, ulica sa leve strane posle MOL pumpe je Subotička. Iz Subotičke se skreče u prvu desnu - Jovana Popovića, a za dvadeset metara odmah levo u Jablaničku ulicu. Servis je na broju 4, sa desne strane označen reklamnom tablom.

Direktan kontakt sa servisom možete ostvariti preko brojeva telefona: 021/504-441 ili 069/504-4411. Takođe nam se možete
obratiti putem elektronske pošte i pisati na E-mail adresu servis@triomotors.rs. Pored navedenog možete na sajtu http://www.triomotors.rs popuniti upit i zakazati servis svog vozila.


Struktura i ponuda proizvoda iz naše palete

Prioritet našeg poslovanja je KVALITET, bilo delova, bilo same usluge. Trudimo se konstatno da proizvodi, koje nudimo, budu sa najboljim odnosom cena/kvalitet. Prevashodno se trudimo da držimo japanske i korejske proizvodjače auto delova, no to ponekad nije moguće, tako da nekih 20% naše palete odlazi i na evropske proizvodjače za azijatske aplikacije.

Svakako, uvek kupcu možemo da ponudimo više kvaliteta, kao i rokova isporuke, te kupac sam može da bira po svojoj odluci koji deo želi.


U drugim prodavnicama su neki delovi jeftiniji, zašto?

Mi ne želimo da se borimo samo cenom na tržištu, jer cena je uvek određeni kompromis kvaliteta. Smatramo da je bolje nuditi nekad skuplji, ali bolji deo, nego da prodajemo jeftinu i nekvalitetnu robu. Takođe, mi smo kompanija koja je individualni uvoznik, zastupnici smo poljske trgovačke auto kuće INTER CARS S.A . Postali smo ovlašćeni zastupnici japanske fabrike EXEDY kvačila za Srbiju , velika smo kompanija (u odnosu na direktnu konkurenciju), te imamo najveći lager delova za japanska i korejska vozila u Srbiji trenutno.

Sa druge strane, pogotovo u Beogradu, postoji mnogo malih prodavnica koje rade za rabat. To znači da od mnoštva veletrgovina, koje rade određene segmente (samo kvačila, filtere, pločice, itd.) imaju određeni rabat, ali robu ne uzimaju za lager.

Posedujemo oko 200 kvadrata konstantno popunjenog magacinskog prostora.


Odnos Garaža foruma i TRIO motors?

TRIO motors i Garaža forum imaju sponzorsku saradnju. Pored toga što izmirujemo svoje obaveze definisane sponzorskim ugovorom, potrudićemo se da budemo prisutni na manifestacijama koje organizuje klub, animiramo svoje kupce i vozače da se pridruže istom. Sponzorišemo nagradama zajednicu i sve njene članove, kao i forumaše reklamirajući komunu.

Bez obzira na sve pomenuto, nijedan član Garaže, ili posetilac ovog foruma nije u obavezi da kupuje u TRIO Motors.


Poslovna ideologija TRIO motors korporacije?

Naš krajnji cilj, kao specijalista fokusiranih samo na japanska i korejska vozila, je da svim vozačima pomenutih, a našim potencijalnim kupcima pomognemo, da na JEDNOM MESTU reše svoj problem nabavke rezervih delova za svoj automobil, brzo, tačno i precizno i da na isti način izvedu i servisiranje, kao i ugradnju delova.


Kako da kontaktiram TRIO motors?

Na našem sajtu http://www.triomotors.rs/ imate odeljak za popunjavanje ONLINE upita za deo koji vas zanima. Popunivši formu, zahtev dolazi do naše prodaje koja će vas obavestiti o svim neophodim informacijama koje se tiču dela.

Mozete nas kontaktirati i preko emaila office@triomotors.rs

Ukoliko preferirate kontakt preko telefona, isti možete ostvariti preko brojeva:

Tel/fax:
021/6623-007
021/47-20-956
021/529-278
063/561-562
069/561-562-0

Radno vreme:

08-18h radnim danima
08-14h subotom

Nedeljom ne radimo
Trio Motors i Trio Servis - www.triomotors.rs | ISUZU vozila - www.isuzu.co.rs

Zaključana tema