TRIO servis - Auto servis za japanska i korejska vozila

Korisnikov avatar
TrioMotors
Postovi: 206
Pridružio se: 16 Sep 2013, 18:35
Garaža: Japanac
Lokacija: Novi Sad
Kontakt:

TRIO servis - Auto servis za japanska i korejska vozila

Post od TrioMotors » 17 Sep 2013, 18:54

Slika

TRIO Servis je?


TRIO Servis predstavlja poslovnu jedinicu kompanije TRIO Motors (http://www.triomotors.rs). Počeo je sa radom u septembru 2011. godine, posle dve godine studioznih priprema i predstavlja jedan od koraka proširenja poslovanja TRIO Motors kompanije. Zajedno sa prodajom delova, TRIO Servis svojim uslugama objedinjuje ponudu TRIO Motors kompanije i nudi svim vlasnicima japanskih i korejskih brendova automobila mogućnost da na jednom mestu dobiju kompletnu uslugu za njihova vozila.


Gde se nalazi?


Kompleks servisa je lociran na adresi Jablanička 4, na Telepu (Novi Sad). U neposrednoj je blizini sektoru prodaje u Futoškoj ulici. Najjednostavnije je doći do njega iz pravca centra Novog Sada ka Futogu i Bačkoj palanci. Posle raskrsnice sa Bulevarom Evrope, ulica sa leve strane posle MOL pumpe je Subotička. Iz Subotičke se skreče u prvu desnu - Jovana Popovića, a za dvadeset metara odmah levo u Jablaničku ulicu. Servis je na broju 4, sa desne strane označen reklamnom tablom.
Slika


Kako kontaktirati TRIO Servis?


Direktan kontakt sa servisom možete ostvariti preko brojeva telefona: 021/504-441 ili 069/504-4411. Takođe nam se možete obratiti putem elektronske pošte i pisati na E-mail adresu servis@triomotors.rs. Pored navedenog možete na sajtu http://www.triomotors.rs popuniti upit i zakazati servis svog vozila.


Čime raspolaže TRIO servis?


TRIO servis se sastoji od 150 kvm radionice, sa tri operativna radna mesta (dve dvostubne dizalice od 4t i jedna makazasta od 3t). 150 kvm odlazi na magacinski prostor i 60 kvm prijemnog odeljenja. U servisu su zaposlena četiri mehaničara/dijagnostičara, i dva servisna savetnika na prijemu vozila. Servis je nove gradnje, izgrađen 2011. godine, opremljen najsavremenijim alatom poslednje generacije. Poseduje univerzalni dijagnostički aparat marke Launch, a i originalne dijagnostičke aparate IT2 za Toyotu i Suzuki.


Kakva je povezanost TRIO Motors i TRIO Servis objekata?


TRIO Servis je poslovna jedinica TRIO Motorsa. Servis je povezan linkom i računarskim sistemom sa prodajom delova u Futoškoj, tako da se sve informacije razmenjuju u realnom vremenu. To bi u praksi značilo da su unošenjem u bazu korisnika u prodaji, vaši podaci ujedno dostupni i servisu. Ukoliko imate potrebu za servisom vozila, ne morate ići do prodajnog mesta po delove, već celokupan proces možete završiti u TRIO servisu.


Koja vozila servisira TRIO Servis?


TRIO Servis je specijalizovan za sva japanska i korejska vozila. U pitanju su brendovi - Toyota, Daihatsu, Mitsubishi, Honda, Mazda, Hyundai, Kia, Subaru, Suzuki, Nissan, Daewoo, Isuzu, Chevrolet i SSangyong. Međutim, neretko se desi da neki naši klijenti poseduju i vozilo evropskih proizvođača. TRIO Servis ima mogućnost servisiranja i evropskih brendova po potrebi, iako ostaje usko specijalizovan za azijatska vozila.


Načini plaćanja u TRIO Servisu


Primamo gotovinu, plaćanje putem čekova, kreditnih kartica i žiralnih računa.


Prednosti TRIO Servisa u odnosu na druge servisere


TRIO Servis je specijalizovan za japanska i korejska vozila. Opremljen je modernim alatom, opremom i dijagnostičarskim uređajima. Upošljenici su iskusan i perspektivan tim, koji se konstantno usavršava i obučava. Rad servisa dodatno je pomognut prodajom delova TRIO Motors koji čini stručni tim od 10 upošljenika, koji se već 22. godine bavi prodajom delova. Pored znanja i svih potrebnih alata, TRIO Motors poseduje jedan od najvećih lagera delova i opreme za apanska i korejska vozila u Srbiji, sa preko 20.000 artikala na stanju.
Zakažite kontrolu ili servis vašeg vozila i uverite se da ste na pravom mestu
Trio Motors i Trio Servis - www.triomotors.rs | ISUZU vozila - www.isuzu.co.rs

Zaključana tema