Daleko je od djubreta, ali si sigurno i ti video na svim testovima da u toj klasi nije nista posebno, niti je ikada bio nesto posebno.
Ovde je samo pitanje da li je A8 stigao S klasu.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Motor Trend: BMW 7-series vs Genesis G90 vs Lexus LS vs Lincoln Continental
Re: Motor Trend: BMW 7-series vs Genesis G90 vs Lexus LS vs Lincoln Continental
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nije mi uopste zanimljiva ta klasa. Ali uopste. Niti ce mi ikada biti zanimljiva.
Meni je klasa ispod sto se tice kvaliteta vise nego dovoljna i onda kad bih i u toj klasi (7, S, A8) ocenjivao ono sto je meni najbitnije, a to je dinamika voznje opet bi BMW subjektivno bio na celu. Objektivno ne bi, jer u toj klasi to uopste nije toliko bitno, mada i tako gledano 7-ica je vrlo dobar kompromis - luksuz na pristojnom nivou uz iole zanimljivu dinamicnu voznju, koliko uopste moze da bude u toj klasi.
Meni je klasa ispod sto se tice kvaliteta vise nego dovoljna i onda kad bih i u toj klasi (7, S, A8) ocenjivao ono sto je meni najbitnije, a to je dinamika voznje opet bi BMW subjektivno bio na celu. Objektivno ne bi, jer u toj klasi to uopste nije toliko bitno, mada i tako gledano 7-ica je vrlo dobar kompromis - luksuz na pristojnom nivou uz iole zanimljivu dinamicnu voznju, koliko uopste moze da bude u toj klasi.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Lincoln i genesis su mi top i spolja i iznutra dok BMW i Mercedes bljak, preteruju sa tom tehnologijom i sve je to izgubilo smisao.