Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Ne znam koliko je putnička verzija, ali Captur koji je pomenut post iznad je daleko bolja opcija. C3 je meni super auto, sa dizelom sam službeno prešao blizu 60kkm za godinu dana, mislim da ipak ima boljih varijanti. Ako je dizel ili bar turbo benz cena ide daleko gore, a opet to je auto na zalasku karijere. Recimo Captur za tu cifru koja je gore pomenuta izgleda kao odlična opcija spram C3.
Имам једно потпитање...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nešto mi se čini da vozači belih C3 predstavljaju jednu od opasnijih/bahatijih grupa u saobraćaju
Ne znam kako se potrefilo, ali u poslednje vreme viđam svakakve ludorije i bahatosti, kako po gradu, tako i van.
--
Što se Rešoa tiče, samo 1,33tCe.
I Bayon ima solidnu cenu, đada motorizacija...
TT
Ne znam kako se potrefilo, ali u poslednje vreme viđam svakakve ludorije i bahatosti, kako po gradu, tako i van.
--
Što se Rešoa tiče, samo 1,33tCe.
I Bayon ima solidnu cenu, đada motorizacija...
TT
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ima ih dosta u komercijali, kod mene na parkingu za sada dva komada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Baš to što malo fali, to devojci sreću kvari. 1.2 atmo iz Koreje nikako ne uliva poverenje.
Имам једно потпитање...
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Oprema, motor, ne mogu svi koštati 18k.
TT
TT
Taj 1.3 je beše na dobrom glasu?
https://www.toyota.rs/buy-and-offers/of ... DYQAvD_BwE
Kao sto rekoh, trend je da su cene krenule nadole, prodaja novih kola je ocigledno nikakava.
Kao sto rekoh, trend je da su cene krenule nadole, prodaja novih kola je ocigledno nikakava.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa kolko treba da kosta ovaj auto? Realno i ne vredi vise od ovoga.
Brzine idu u H-a !!!
Odlična cena za vozilo C segmenta sa tom opremom.Bax je napisao: ↑11 Dec 2024, 19:30https://www.toyota.rs/buy-and-offers/of ... DYQAvD_BwE
Day Walker je napisao: ↑11 Dec 2024, 19:56Pa kolko treba da kosta ovaj auto? Realno i ne vredi vise od ovoga.
Bolja Corolla je kostala 16.000, sa 4 cilindra 2020. Polako ide sve na svoje mesto, vozila su tesko precenjena....
Vozila nikad skuplja a nikad manje kvalitetna za taj novac.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
I Astra H kostala 9900 pre 20 15 godina.Bax je napisao:Day Walker je napisao: ↑11 Dec 2024, 19:56Pa kolko treba da kosta ovaj auto? Realno i ne vredi vise od ovoga.
Bolja Corolla je kostala 16.000, sa 4 cilindra 2020. Polako ide sve na svoje mesto, vozila su tesko precenjena....
Brzine idu u H-a !!!
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Nije baš sve tako jednostavno. Doći će do pada cena mnogo čega, ali do toga dobrim delom dolazi i zbog pada kupovne moći i standarda. Naravno, cene su u mnogim sektorima podivljale neopravdano.
Sa smanjenom prodajom, doći će pre ili kasnije i do smanjenja proizvodnje, što ponovo povlači puno stvari. Gubitak radnih mesta, niži BDP, niz malih kooperanata koji izvoze za veće će jednostavno propasti. Onda će se ili ponovo štampati novac da se koliko toliko održi proizvodnja i radna mesta ili će se smanjivati plate. I u jednom i u drugom slučaju će biti teško kupiti novi auto, skoro kao sada po ovim cenama, koje će u međuvremenu pasti.
Sve se dešava ciklično.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Sa smanjenom prodajom, doći će pre ili kasnije i do smanjenja proizvodnje, što ponovo povlači puno stvari. Gubitak radnih mesta, niži BDP, niz malih kooperanata koji izvoze za veće će jednostavno propasti. Onda će se ili ponovo štampati novac da se koliko toliko održi proizvodnja i radna mesta ili će se smanjivati plate. I u jednom i u drugom slučaju će biti teško kupiti novi auto, skoro kao sada po ovim cenama, koje će u međuvremenu pasti.
Sve se dešava ciklično.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Praticemo situaciju, intuicija mi kaze da su se proizvodjaci zabrojali, a vreme ce pokazati da li sam bio u pravu. Slazem se da je ponuda nikakva, tj. odnos cena kvalitet. A guranje glupih tableta kao revolucije, mi je samo kap koja je prelila casu....