SUV srednje velicine - razmisljanje unapred
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: SUV srednje velicine - razmisljanje unapred
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... 0i-m-paket
Vidiv ovog, jeste 21, ali samo 17.000km, garaziran, prepun opreme i 4x4, jos da ti spusti par hiljada...
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Vidiv ovog, jeste 21, ali samo 17.000km, garaziran, prepun opreme i 4x4, jos da ti spusti par hiljada...
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Uh, dobar je... Iako nismo ni razmišljali o BMW-u ili bilo kom drugom premium brendu.
Uglavnom, za sad još gledamo da uzmemo novo, pa ako sve ispadne baš loša varijanta (na ovaj ili onaj način), preći ćemo na PA i tražiti.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Uglavnom, za sad još gledamo da uzmemo novo, pa ako sve ispadne baš loša varijanta (na ovaj ili onaj način), preći ćemo na PA i tražiti.
Astra >> Lambo
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Forester ili XV?
TapaT
TapaT
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Forester.
XV bih rekao da je po prostoru kao S-Cross. Nisam sedeo u njemu odavno, ali pamtim da je dosta manji od Forestera.
XV bih rekao da je po prostoru kao S-Cross. Nisam sedeo u njemu odavno, ali pamtim da je dosta manji od Forestera.
Astra >> Lambo
Daš tolike pare za bmw i imaš samo godinu dana neke garancije, a kod Kie 7 godina fabričke, auto koji ne nov, a ne nov nov nov itd. Još ako je na ivici budžeta, tu mislim da polovnjak nikako nije dobra ideja. Naročito ne bmw.
KIA garancija je zaista „nepobediva“.
To je jedini brend u Srbiji koji na MHEV bateriju (koja „košta Boga oca“ ) daje garanciju od samo 12 meseci:
„Neki delovi vozila imaju svoj prirodni rok trajanja i garancija ih pokriva kraće vreme. To su: akumulator i MHEV baterija (12 meseci bez limita kilometara ) …”
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Ovaj mi deluje kao da je bio testni primerak.
Još koliko daje BMW garancije, 2 god fabričke + ako je doplaceno za produženu?
Ja bih gledao novo ipak.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Još koliko daje BMW garancije, 2 god fabričke + ako je doplaceno za produženu?
Ja bih gledao novo ipak.
To je onda zabrinjavajuće, naročito ako auto neće bez nje da ide.pedalaš je napisao: ↑12 Jan 2024, 16:38KIA garancija je zaista „nepobediva“.
To je jedini brend u Srbiji koji na MHEV bateriju (koja „košta Boga oca“ ) daje garanciju od samo 12 meseci:
„Neki delovi vozila imaju svoj prirodni rok trajanja i garancija ih pokriva kraće vreme. To su: akumulator i MHEV baterija (12 meseci bez limita kilometara ) …”
Ali u ovoj temi se hibrid ne razmatra
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Pa to i nije hibrid, to je danas standard.
MHEV je blagi hibrid.Dare4x4 je napisao: ↑12 Jan 2024, 17:04To je onda zabrinjavajuće, naročito ako auto neće bez nje da ide.pedalaš je napisao: ↑12 Jan 2024, 16:38KIA garancija je zaista „nepobediva“.
Ali u ovoj temi se hibrid ne razmatra
Ali, ono što sam citirao (o garanciji od samo 12 meseci na bateriju za blagi hibrid ) je baš skandalozno.
Pri čemu to i nije jedini izuzetak od 7 godina ili 150 kkm, kako se jedino reklamira KIA garancija.
Primera radi, na audio sistem, navigaciju i ostali audio prikljuke, garancija je 36 meseci ili 100.000 km.
A pošto si pomenuo i klasičan hibrid, KIA je i tu kraća sa garancijom na visokonaponskom baterijom od onoga što mnogi nude. Samo kao primer, Ford ili Hyundai nudi na tu bateriju u Srbiji 8 godina ili 160 hiljada, a KIA 7 godina ili 150 hiljada.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
SUV srednje velicine - razmisljanje unapred
Taj auto je odličan ali meni nekako nije legao njegov dizajn, posebno prednjeg dela ali i kokpita u unutrašnjosti (nekako kao u kamionu). U višim paketima opreme to ispred vozača dobro izgleda ali i najnižem (koga sam ja razmatrao kao opciju) baš i ne.
Evo slika primerka kojeg sam ja gledao, s tim da tada ne bih mogao njega da uzmem već drugi u beloj boji (bazni primerak) a koji izgleda puno lošije.
Evo slika primerka kojeg sam ja gledao, s tim da tada ne bih mogao njega da uzmem već drugi u beloj boji (bazni primerak) a koji izgleda puno lošije.
Poslednja izmena od Saša u 13 Jan 2024, 18:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Ova boja (meni) jeste lepa.