Kada gledam ponudu vozila na holliday, nascar ili slicnim vidim da koriste ostre slike na kojima moze lepo da se vidi auto sto je za pohvalu. Nama kupcima to pomaze pri prvom utisku. Auto sabac ima neke mutne slike pa mi je uvek smor da gledam takve oglase.
Ovo jeste glupost i nije presudno pri kupovini ali smatram da je takav pristup prodavca za pohvalu.
Ja sam kupio 2 automobila u Holliday-u i bio sam prezadovoljan. Drugar je pre par dana kupio Peugeot 3008, stanje odlicno, kompletna servisna istorija postoji u ovlascenom.
elMaestro napisao:Auto Sabac i Auto Italia su za izbegavanje. Nisam imao iskustva sa njima, to je rekla-kazala. U NASCAR-u su korektni.
Ja sam do sada cuo samo pohvale za Auto Sabac, cini mi se da je i jedan clan foruma kupio Audi A3 kod njih. Ne mogu da se setim njegovog nicka ali znam da mi je covek preporucio taj plac....On je isto iz Sapca..
Kazem, to je neprovereno, samo iznosim sta sam cuo.
A eno Auto Italia npr. jos prodaje onog totalisanog Aurisa koji je verovatno trebao da bude donor za nekog takodje havarisanog.
Ako mislis na Zexa, on je valjda u Balkanu kupio A3 ili sam nesto permutovao.
Balakn kupuje sva kola preko licitacija ali pruza usluge svima ostalima oko uvza.Na placu kod sajmista ima od odlicnih do grobova.Najbolja varijanta je uplatis depozit kod njih,otovre ti licitacije pa gledaj,nema lazi,nema prevare a potom ti oni zavrse kompletnu logistiku,carinu,transport i ostale zavisne troskove.
Zex je kupio u Auto Sabac, ali koliko ja vidim cene jake, auta nikakva za te cene.
Pratio sam jedno vreme BMWe, cene kao da su odlicno ocuvani a preko slika se vidi da su krsine i lupani.
Naravno pravilo je da nema pravila, ali slika koja je stvara je ta.
Holliday po meni ima bolja auta i cene, sto se da videti kako vrte auta, retko koji stoji vise od nedelju dana na oglasima.
da zexom sam u kontaktu,i kaze da auto Sabcu u zadnje vreme ne nalecu bas dobri.primerci a sto se Holiday tice treba vam neko iznutra da vam kaze sto valja,odnos lise / dobro je skoro pa izjednacen.Zaxspeed je od njih kupio novu Cromu ali je imao info koja vredi a koja ne.Ja preporucujem Petrovica iz Panceva,malo automobila ali vrednih gledanja.Ima odlicmog Megana 1.9 dci sw 2011 i jako lepog Brava.
Preporuka za Mond automobili, upoznao sam vlasnika vrlo korektan i profesionalan. Par ljudi koje poznajem od njega su kupili automobile i zadovoljni su.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Zanimljivost je da je gradnju tog placa obeležilo par puta zatvaranje radova zbog neposedovanja građevinskih dozvola a direktor firme je član gradskog veća u Čačku što će reći da je ovo praktično Veljin plac Što automatski znači da ovde nema laži i prevare
(info preuzet sa beobilda)