Jer narod želi Passat B8, sa manje od 150k km, bez da je grebnut za manje od 20k eur, maksimalno 4-5god star

Zakon o zaštiti potrošača štiti kupca kako novog tako i polovnog auta. To ako je neko bio prevaren pri kupovini ga zakonski ne opravdava da i on nekoga prevari. Čak i ako nije imao nameru.OMP napisao:Koji prvilnik i kako da dokazes da si u pravu, mislis da bi neki pravilnik mogao da uvazi tamo neki car vertical ili sl. sajtove za proveru, dokaz za vracanje km fakticni ne postoji siguran a prodavac uvek moze da kaze da nije on vratio vec kupio auto sa tom km i da njega dalje ne interesuje, zasto bi prodavac i morao da zna ili istrazuje dal je km prava ili ne, zakonski bi moglo samo na delu da se hvata i kaznjava sto je opet nemoguce. Pisalo se i o tome na mnogim temama ali prosto je nemoguce da se tako nesto kaznjava tj ja ne vidim logican i precizan nacin.
Ajde da podjemo od primera da ti vozis auto sa vracenom km i hoces da podas meni, ja proverim i vidim da je vracena, ja treba tebe da prijavim a ti si mozda 5. vlasnik koji vozi sa vracenom km. Tako i prodavac moze da bude prevaren da je km vratio neko pre njega ili ko zna kad pre.
Nisam znao za ovaj sajtpedja napisao: 24 Jun 2024, 13:01Mogao si i za dž proveriti.Gaginh0 napisao:I 2011. je godište.
Kako mislis ovaj isti? Ne znam na koji ti misliš.
Edit: sad tek vidim. Jeste taj.
Ne odustaju.
TapaT
Nema to ni veze niti moze tako da se odgovara, ne znam koji to zakon kaze, otkud znas da ti ne vozis auto sa vracenom km? ok kupio si nov ali dok si vozio polovne? Pa mom drugaru su svojevremeno oduzeli auto sa prekucanom sasijom, on to nije znao, tako kupio, ali nije odgovarao za to delo a ocigledno je trebao po tvom pisanju, samo mu oduzeli auto.