Dobro veče
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Dobro veče
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Admin opet offuje... Tema je: Dobro veče. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
smrzopizdio sam se jutros 
Dobar dan

Dobar dan

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ne znam gde ovo da napišem, pa ću ovde, ionako je ovo majka svog off topic-a na forumu...
Danas kad nisam izlupao Punta nekom štanglom nikad neću!!! Otišao sam do Valjeva na brzaka Getzom da posetim majku u bolnici. Odem do kuće po sestru, i u međuvremenu dođe otac sa posla i kaže da idem Puntom jer me je ionako zagradio, i da ga ne cimam bezveze da izlazi, hladno mu je.
Pošto je put pored kuće na nizbrdici, i inače uvek idem nizbrdo, ovog puta rešim da idem uzbrdo, ne na glavni put već preko obilaznice... Isparkiram auto sasvim normalno i nikako da krenem uzbrdo. USPEO SAM DA UGASIM DIZELA 3 PUTA ZAREDOM!!! A zašto??? Zato što imbecilno italijansko kvačilo odvaja tek pri samom vrhu, a ja nenaviknut nisam imao pojma, čak ni sa ručnom nisam uspeo ništa da uradim jer nisam imao nikakvog osećaja... Na kraju sam malo zapalio i gume dok nisam krenuo... Popizdeo sam, bukvalno...
Posle toga kada sam seo u Getza i kada sam krenuo istom tom uzbrdicom, preporodio sam se...
Danas kad nisam izlupao Punta nekom štanglom nikad neću!!! Otišao sam do Valjeva na brzaka Getzom da posetim majku u bolnici. Odem do kuće po sestru, i u međuvremenu dođe otac sa posla i kaže da idem Puntom jer me je ionako zagradio, i da ga ne cimam bezveze da izlazi, hladno mu je.
Pošto je put pored kuće na nizbrdici, i inače uvek idem nizbrdo, ovog puta rešim da idem uzbrdo, ne na glavni put već preko obilaznice... Isparkiram auto sasvim normalno i nikako da krenem uzbrdo. USPEO SAM DA UGASIM DIZELA 3 PUTA ZAREDOM!!! A zašto??? Zato što imbecilno italijansko kvačilo odvaja tek pri samom vrhu, a ja nenaviknut nisam imao pojma, čak ni sa ručnom nisam uspeo ništa da uradim jer nisam imao nikakvog osećaja... Na kraju sam malo zapalio i gume dok nisam krenuo... Popizdeo sam, bukvalno...
Posle toga kada sam seo u Getza i kada sam krenuo istom tom uzbrdicom, preporodio sam se...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragane, sta se desilo sa aerodromima po severu evrope? Sneg?
nemam pojma, cujem da je neka snezina hebala kevu severu evrope...
ma meni je najjace bilo kad je prosle godine poklopilo podgoricu, a oni od sve opreme otprilike 3 lopate al bez pogona
( salim se za ovo, ali istina je da im je trebalo bas dosta da srede pistu da moze da se koristi )...
ma meni je najjace bilo kad je prosle godine poklopilo podgoricu, a oni od sve opreme otprilike 3 lopate al bez pogona

( salim se za ovo, ali istina je da im je trebalo bas dosta da srede pistu da moze da se koristi )...
Ma sta se salis, ostao covek 3 dana u podgorici, ni vozovi nisu isli
Prokleo je i CG i sneg i sva moguca prevozna sredstva. Na kraju je po njega otisao kolega G klasom

Prokleo je i CG i sneg i sva moguca prevozna sredstva. Na kraju je po njega otisao kolega G klasom

pa dobro, nije aerodrom bio zatvoren 3 dana, ali jeste dobar deo dana i noci, a nije im palo neko cudo snega...
Ma znam da lik 3 dana nije mogao da ode iz CG. Ne znam da li nije bilo mesta posle jer je propustio let, ili sta se desilo, al covek je otisao dzipom po njega u Niksic 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobar dan. Šta je ovo, niko ne piše na forumu. Zamenili tastaturu lopatom? 

Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ma jok, svi su u temi o zimi. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3