E ja imam ortaka koji je isti on. Mali, deb'o, bradica brčići, ma oriđiđi... al' stvarno.Texonja napisao: Inace,
Bila bi mi cast da licim na njega.
Doduše ne zna da peva, al ne zna ni Đole da lomi crepove.

Sent using Tapatalk
E ja imam ortaka koji je isti on. Mali, deb'o, bradica brčići, ma oriđiđi... al' stvarno.Texonja napisao: Inace,
Bila bi mi cast da licim na njega.
+1Saša napisao:Baš tako. A to ne vredi samo za njih nego i sve ostale vremešne umetnike (čast retkim izuzecima). Što stariji sve budalastiji. Da izvinite, posraće se po svemu onom što su ranije stvorili i po čemu ih pamtimo i volimo. Bolje bi bilo da se povuku i da žive od stare slave (ako mogu)...
Pa ako cemo iskreno, ni Djole ne zna da pevamethane.master napisao:E ja imam ortaka koji je isti on. Mali, deb'o, bradica brčići, ma oriđiđi... al' stvarno.
Doduše ne zna da peva, al ne zna ni Đole da lomi crepove.
Jesmo i to teška i stalno to ponavljam i dodajem da me je sramota što sam Srbin jer je toliko toga u našem narodu pogrešno da je to neverovatno.Day Walker napisao:Mi Srbi smo stoka..
Razumem ja to što si rekao ali stidim se da je narod kojem pripadam tako zatucan da je prejebao sve što je vredelo a uzdigao sve što je bilo talog i dno-dna.Rakhil napisao:Maxo, moram da ti zestoko oponiram u jednom detalju, kad kazes da se stidis sto si Srbin. To mi je glupost isto ko da si rekao da si ponosan sto si Srbin. ... A to sto sam Srbin nisam ni na koji nacin zasluzio ni izabrao, pa nema logike da to velicam ili odbacujem.