Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Re: Sport

Post od steva_anya »

Moja procena - Majami i SA prolaze u finale.

Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

@bane:

finaliste konferencija niko ne smije podcijeniti i omalovaziti ali realno je ocekivati, kao sto si i ti rekao, da Miami Heat lagano dodje do titule. vjerujem da dosta ljudi navija protiv Heata i da ne bi imali nista protiv da titula zavrsi u San Antoniu ali po meni to nije realno ocekivati, mada je greska podcijeniti SAS jer je to ekipa koja ima mozda i najboljeg play-a na svijetu i grupu ozbiljnih i zrelih kosarkasa koji mogu svakog da dobiju.

posto vidim da si upucen u desavanja u NBA a ja sam malo ispao iz price pa se sada "revitalizujem" po tom pitanju, interesuje me tvoje misljenje o tome sta ce se dogoditi sa Lakersima i sta se moze ocekivati od njih iduce godine? ja sam simpatizer "jezerasa" ali nisam siguran sta mogu iduce godine ocekivati od njih, prva enigma je Kobe jer pitanje sta ocekivati od njega iduce sezone... drugi dio enigme je vezan za dobre (ili solidne) igrace koji su manje igrali tipa Jamison i Meeks, sta ocekivati od Howarda (ide li ili ostaje) i MWP-a? cini mi se da je fransiza pred prekretnicom, u naredne dvije godine ce im skoro svi igraci biti free agent i imaju prostor za ozbiljno renoviranje tima, bice interesantno sta ce se dogadjati sa njima...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Što se Majamija tiče, opet kažem, ako budu igrali kao protiv Čikaga gube seriju protiv Indijane 100 posto. Oni su dozvoljavali Čikagu da se u 3 utakmice vraća sa minusa od po 20 poena na minus od 5 poena i samo zahvaljujući LeBronu i njegovim abnormalnim, nečovečanskim fizikalijama pobede, i to na kraju 4. četvrtine. Čikago je seriju igrao bez 3 startera (Rouz, Deng, Gibson), i nekoliko igrača koji sa klupe imaju odličan učinak (Hajnrih pre svih), i opet je pružao neverovatan otpor.

Indijana je all-round tim. Sem Grejndžera nemaju povređenih igrača, a opet su poenterski daleko bolji od Čikaga.

Zaista se nadam da će faktor zasićenja (koji u američkim ligama skoro i ne postoji, naspram Evrope) doći glave Majamiju...

E sad...

Ova i sledeća sezona su bukvalno prekretnice za mnoge timove, ali i za celu Nba ligu. Jako puno slobodnih agenata može da totalno izmeni strukturu timova, kao i naravno moguće povlačenje velikog broja fenomenalnih veterana.

Što se tiče Lejkersa, njima sve zavisi od Dvajta. Neš, Kobi, Blejk, Hil, i Gasol su ugovorima vezani za još jednu sezonu. Ako Dvajt odluči da ostane roster ostaje manje više isti, što znači da bi trebalo očekivati da i MWP, Klark i Miks potpišu nove ugovore. S tim da ne verujem da će Džejmison odlučiti da se vrati. On je cele sezone bio jako nezadovoljan atmosferom u ekipi, i jedva je čekao da ih SA počisti da bi on mogao da pobegne. Ono što je moguće jeste dolazak jednog slobodnog agenta, ali nisam upoznat koliko je Lejkersima mid, i high level exception u salary cap-u. Priča se da bi taj slobodni agent mogao biti Džoš Smit iz Atlante.

Ako Dvajt ode to bi moglo da povuče sa sobom i još par stvari, ali sam 99 posto siguran da se ni sa tim događajem ništa neće promeniti, upravo zbog poslednje pasusa ovog posta...

Iskreno, koliko god glupo zvučalo, nakon povrede Brajanta, ja sam mislio da će Lejkersi odlučiti njega da amnestiraju i da krenu u građenje ekipe od nule, ili barem od slobodnih agenata. Ali ga neće amnestirati, a najverovatnije neće ni rekonstruisati ekipu.

Ne znam da li znaš, ali sledeće sezone svim zvezdama Lejkersa ističu ugovori. Takođe ugovori ističu i svim zvezdama Majamija... Ko zna...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

i tako...opet sampioni
dooosaaaadnooo!!!
Slika
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Crvena Zvezda u srcu :kezo:
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

crni napisao:i tako...opet sampioni
dooosaaaadnooo!!!
Slika
Sto jest jest dosadno, ali manje nego svo to vreme provesti u nadi da ce titula doci :kezo:

Piros napisao: I za kraj bas mi je zao sto se povredio Lazovic i po njegovoj izjavi nije dobro, jer se koleno okrenulo i to mi najvise lici na ukrstene ligamente. I za ovo je kriv Sa Pinto, jer bolje da ga je sacuvao za drugo poluvreme kada i odbrambeni igraci imaju manje snage.

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Nazalost bio sam u pravu, povreda je jako teska http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 29500.html . Zao mi je tog momka, odlican fudbaler i nadam se da ce se uspesno oporaviti
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Rehoh ja još onomad da je titula gotova stvar.
I na kraju će ipak da bude 11 razlike jer će i Vojvodina da dobije Zvezdu jer je zaista bolja.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Prosto mi nesto dodje zao cigana :lol::lol::lol:

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Picete vi jos mnogo mleka dok nas ne stignete po broju pobeda... :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Haha tako ste rekli i za broj titula a evo gde smo sad

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

A vidiš meni je vas Franjevaca uvek žao! :rofl:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

^
:loool: :loool: :loool: :loool: :loool: :loool: :bravo:
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

samo polako napisao:A vidiš meni je vas Franjevaca uvek žao! :rofl:
Hvala na uvredi
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Slika
:kezo: :kezo: :kezo:
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Te PS slike, batali. Bolje da si ovako nesto okacio ;)

Slika
Odgovori