Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Re: Одг: Sport

Post od crni »

AcaKayak napisao:Cek cek cek, nisam dobro razumeo, on je los jer dolazi SAMO DO FINALA na svetskim turnirima?
Mislim da nigde nisam napisao da je Nole los sportista.

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Ali si napisao ovo
crni napisao:Te dobrotvorne zabave su pokrice za neplaceni porez. Neces da platis porez? Nema problema. Organizuj dobrotvorni skup i skupi pare za neku decu, skolu, bolesne od ovog ili onog i to je to. Te stvari su normalne u svetu. Na moje veliko razocaranje i Nole se odavno priklonio takvom svetu. Kada se iskreno daje leva ruka ne zna sta radi desna a ne ovako uz fanfare i glamur. Bolje bi mu bilo da bliceve fotoaparata zameni reketom i da konacno one posluzavnike zameni nekim peharom.
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: Sport

Post od Texonja »

Meni nije cak jasno sto Noleta ne vole po svetu (gdegod igra publika je protiv njega, iako je veliki showman i pozitivan lik, kako na terenu, tako i van). A kad neko iz Srbije troluje o njemu, onda mi je tek nejasno. Mozes da ne volis njegovu devojku, mozes da ne volis njegovog bahatog oca, moze da te nervira njegov gay-dog Pierre, ali kako o Noletu reci nesto lose? Cak i da je prodao mec Murrayu i Britancima (a postojale su indicije pred mec) opet je on mozda najveci sportista kojeg smo ikad imali, a samim tim sto stavi kacket Srbije ili obuce majicu sa nasim grbom i zastavom pred milionskom tv publikom, veca je reklama za Srbiju nego sve placene na CNN-u i kojekude. Jednostavno, nemam prava da mu zamerim bilo sta.

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

:plusone: :plusone: :plusone:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... sku-ponudu

Vest nije nova ali je red da se neki podsete.
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Texonja napisao:Meni nije cak jasno sto Noleta ne vole po svetu (gdegod igra publika je protiv njega, iako je veliki showman i pozitivan lik, kako na terenu, tako i van). A kad neko iz Srbije troluje o njemu, onda mi je tek nejasno. Mozes da ne volis njegovu devojku, mozes da ne volis njegovog bahatog oca, moze da te nervira njegov gay-dog Pierre, ali kako o Noletu reci nesto lose? Cak i da je prodao mec Murrayu i Britancima (a postojale su indicije pred mec) opet je on mozda najveci sportista kojeg smo ikad imali, a samim tim sto stavi kacket Srbije ili obuce majicu sa nasim grbom i zastavom pred milionskom tv publikom, veca je reklama za Srbiju nego sve placene na CNN-u i kojekude. Jednostavno, nemam prava da mu zamerim bilo sta.

sent from my HTC Sensation
:klanjamse: :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse:
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

profesorPROST napisao:Ali si napisao ovo
crni napisao:Te dobrotvorne zabave su pokrice za neplaceni porez. Neces da platis porez? Nema problema. Organizuj dobrotvorni skup i skupi pare za neku decu, skolu, bolesne od ovog ili onog i to je to. Te stvari su normalne u svetu. Na moje veliko razocaranje i Nole se odavno priklonio takvom svetu. Kada se iskreno daje leva ruka ne zna sta radi desna a ne ovako uz fanfare i glamur. Bolje bi mu bilo da bliceve fotoaparata zameni reketom i da konacno one posluzavnike zameni nekim peharom.
Da,pa?

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Captain Slow
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Post od Captain Slow »

Ne mogu da verujem šta pišete :o , zaista.
Nole je pustio Mareja da ga pobedi :rofl: , a kad je Nole pobeđivao sve redom njega nisu puštali nego je on pobeđivao jer je stvarno najbolji???
Gotivim Noleta :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse: i što se mene tiče, uzme RG i masters koji mu nedostaje i posle može da se igra kako hoće.
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

MILIJARDER OBOŽAVA SRPSKOG TENISERA
RIČARD BRENSON: Britanac sam, ali je teško navijati protiv Novaka

LONDON - Poznata Fešn TV napravila je prilog o humanitarnoj večeri koju je Novak Đoković priredio dan po završetku Vimbldona, a u kojoj je prikupljeno oko 1.4 miliona evra pomoći ugroženoj deci u Srbiji.

Za Fešn TV govorile su sve svetske zvezde koje su prisustvovale ovoj dobrotvornoj večeri, a možda i najupečatljiviji deo bio je izlaganje britanskog milijardera i vlasnika kompanije "Virdžin" Ričarda Brensona.

"Novak Đoković je moj jako dobar prijatelj i drago mi je što imam priliku da bolje upoznam njega i njegovu divnu devojku Jelenu Ristić. Novak i Endi su priredili sjajan meč u finalu Vimbldona, i iako sam Britanac, bilo mi je teško da odlučim za koga ću navijati", rekao je Brenson.

Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

http://youtu.be/re90x_CFSUY

Cojstvo, junastvo iiii pareeee...
Prosto se zapita covek zasto su kladionice blokirale uplate na 7+ :kezo:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

:bravo: :navijamo: :bravo:
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

:bravo: :bravo:

Svaka joj cast!
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Kad se uzme u obzir da je atletika kod nas već godinama u kliničkoj smrti i da je jako malo ulaže, ovakvi rezultati su izuzetan uspeh.

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Upravo tako. Uspeh znatno dobija na tezini kada se u obzir uzmu uslovi :navijamo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Odgovori