Mislim da nigde nisam napisao da je Nole los sportista.AcaKayak napisao:Cek cek cek, nisam dobro razumeo, on je los jer dolazi SAMO DO FINALA na svetskim turnirima?
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Mislim da nigde nisam napisao da je Nole los sportista.AcaKayak napisao:Cek cek cek, nisam dobro razumeo, on je los jer dolazi SAMO DO FINALA na svetskim turnirima?
crni napisao:Te dobrotvorne zabave su pokrice za neplaceni porez. Neces da platis porez? Nema problema. Organizuj dobrotvorni skup i skupi pare za neku decu, skolu, bolesne od ovog ili onog i to je to. Te stvari su normalne u svetu. Na moje veliko razocaranje i Nole se odavno priklonio takvom svetu. Kada se iskreno daje leva ruka ne zna sta radi desna a ne ovako uz fanfare i glamur. Bolje bi mu bilo da bliceve fotoaparata zameni reketom i da konacno one posluzavnike zameni nekim peharom.
Texonja napisao:Meni nije cak jasno sto Noleta ne vole po svetu (gdegod igra publika je protiv njega, iako je veliki showman i pozitivan lik, kako na terenu, tako i van). A kad neko iz Srbije troluje o njemu, onda mi je tek nejasno. Mozes da ne volis njegovu devojku, mozes da ne volis njegovog bahatog oca, moze da te nervira njegov gay-dog Pierre, ali kako o Noletu reci nesto lose? Cak i da je prodao mec Murrayu i Britancima (a postojale su indicije pred mec) opet je on mozda najveci sportista kojeg smo ikad imali, a samim tim sto stavi kacket Srbije ili obuce majicu sa nasim grbom i zastavom pred milionskom tv publikom, veca je reklama za Srbiju nego sve placene na CNN-u i kojekude. Jednostavno, nemam prava da mu zamerim bilo sta.
sent from my HTC Sensation
Da,pa?profesorPROST napisao:Ali si napisao ovo
crni napisao:Te dobrotvorne zabave su pokrice za neplaceni porez. Neces da platis porez? Nema problema. Organizuj dobrotvorni skup i skupi pare za neku decu, skolu, bolesne od ovog ili onog i to je to. Te stvari su normalne u svetu. Na moje veliko razocaranje i Nole se odavno priklonio takvom svetu. Kada se iskreno daje leva ruka ne zna sta radi desna a ne ovako uz fanfare i glamur. Bolje bi mu bilo da bliceve fotoaparata zameni reketom i da konacno one posluzavnike zameni nekim peharom.