Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Sport

Post od pedja »

Realno je sramota.

Nekada su nasi timovi duvali takve, po zimi , kisi, vrucini, visokoj travi.
Cak i oni "losiji" (ispod treceg mesta) su, u nekim tamo kvalifikacijama, lako izlazili na kraj sa "nesvrstanima". Sada "svi znaju da igraju fudbal", kao sto rekoh...
A imaju i strance :kezo:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

To "oni imaju strance" me podseti na legendarnu izjavu Dobrosava Gajica kada su nasi igrali protiv NBA Dream Team-a: "americki kosarkasi su visoki dva i vise metara" :)

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Blic.rs napisao:Posle eliminacije na Vimbldonu u drugom kolu, poraza od kvalifikanta Federika Delbonisa u polufinalu Hamburga, bivši teniski "broj 1" doživeo je novi težak udarac - poražen je kao prvi nosilac u drugom kolu Gštada od 55. igrača sveta Danijela Brandsa sa 6:3, 6:4 posle 67 minuta igre.
Link

A onaj nas saban? Zasto se ne ugleda? :kezo:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Viktor Troicki suspendovan na 18 meseci!
http://www.kurir-info.rs/skandal-viktor ... nak-909125

Srpski teniser nije predao uzorak krvi tokom Mastersa u Monte Karlu i zbog toga je drastično kažnjen

BEOGRAD - Srpski teniser Viktor Troicki suspendovan je na 18 meseci jer na turniru u Monte Karlu nije dao traženi uzorak krvi, saopštila je Međunarodna teniska organizacija (ITF).

Naime, 15. aprila 2013. bio je izabran da da uzorak urina i krvi tokom Mastersa u Monte Karlu. On je dao uzorak urina, međutim, nije dao uzorak krvi.

Troicki je tvrdio da je dobio uveravanje od strane službenika doping kontrole da ne mora da da krv jer se u tom momentu nije osećao dobro. Međutim, komisija nije prihvatila te argumente i kaznila je Troickog u skladu sa članom dva, stav tri Teniskog antidoping programa (odbijanje ili nepodnošenje traženog uzorka bez ubedljivog objašnjenja).

Kazna ističe 24. januara 2015. godine, a postoji mogućnost da se srpskom teniseru oduzmu bodovi i novac koji je zaradio u Monte Karlu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

A i vreme mu je da se povuce da se ne bruka ko Federer :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Iako mi je zao jer je nas covek ja ovo skroz podrzavam... Od skora uzimaju krv jer je u njoj skoro nemoguce bilo sta sakriti (zato je i popadalo dosta sportista u zadnje vreme) i nedavanje krvi je postupak koji je 99% pokusaj bekstva i nemoguce je da on to ne zna... Ako bi pao dobio bi dve godine, ovako je bolje plus nije ukaljao svoje ime u narodu.

A ako je stvarno zaboravio da da sto je pored edukacije koju svi imamo skoro nemoguce, onda nemam nista panetno da napisem :)
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Viktore, vodi i njih u banku! :kezo:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Koliko je trenutno loša situacija sa centrima u NBA ligi najbolje govore dve današnje vesti...

http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.ph ... _id=736568

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=736501
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Kada sam procitao vest pomislio sam da je njuz.net :kezo: Ja jos ne verujem da je neko kupio Raduljicu :o
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

A tek Peru. Mislim gotivan je meni on kao lik, onako prosečni evropski centar, ali za NBA, teško.. :naughty:

Svakako želim mu sve najbolje tamo, i nadam se da grešim.
Širim haos!
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Znaci Indjija (Raduljica) ima NBA igraca!!! :bravo:

Stvarno je kosarka otisla u ... :D
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Ne znam kako će se Raduljica snaći u Nba ligi, ne verujem da Milvoki ima splavove...

Sa druge strane, ako bi uspeo da sredi probleme u glavi, mogao da bude sasvim dobar igrač, i ofanzivno i defanzivno. Milvoki igra jako dobru odbranu, imaju dvojicu možda i najboljih odbrambenih igrača u ligi, i skoro nepostojeću napadačku liniju koja se svodi na to ako uđe-ušla je, tako da smatram da će svoju priliku sigurno dobiti. I u napadu i u odbrani.

Od svih plejof ekipa, Milvoki je možda i najbolje mesto za bilo kog igrača da se pokaže od čega je satkan. Dodatna pozitivna stvar je što je dobio samo jednogodišnji skoro pa minimalni ugovor, tako da će sledeći MORATI da zaradi svojim igrama.

Nije košarka otišla, već je NBA liga u takvom defektu sa centrima da je to strašno. Čak i centri koji imaju potencijal se ne razvijaju na pravi način. Dva primera su Dwight Howard koji je prosto nezreo, i Jaaval McGee koji je prosto rečeno glup.

Evo jedna zanimljiva anegdota koju ja nisam znao ispričana na način na koji samo Ser Charles to ume.

http://youtu.be/qlz01nBrl4s
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Od kada su uveli ono "genijalno" pravilo o ogranicenju stranaca,ja sam prstao da pratim nas fudba, I da igram menadzera... Mada,menadzera,cu poceti da igram ponovo od 14. , a nas fudbal da gledam....
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Zato u FM-u uzmes neki klub iz engleske ili nemacke i kupujes strance do mile volje. :mrgreen:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:

Post od bane valjevo »

Gleda li ko meč naše mlade reprezentacije protiv Portugala?

Litvanci kraljevi pustili Hej Sloveni umesto Bože pravde. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Odgovori