Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Re: Sport

Post od Piros »

Gresis nuk , Stefan nije nikakav igrac.
Marko zna da ekstra proigra igraca, ima relativno dobar sut, zna ekstra da odigra na malom prostoru, ali ima mnogo vise mana nego vrlina. Igra lose glavom u sesnaestercu, tesko se nosi sa igracem na ledjima pa zbog toga vrlo cesto bezi u vezni red, a najveca mana slaba realizacija u gol prilikama 1 na 1 :glavomuzid: . Pored toga vrlo slabo se krece, ne vraca se u odbranu cak i kad pogresi direktno stvarajuci protivnicima priliku za kontranapad. Inace kao sto sam napisao nisam ljubimac nijednog Scepovica, pocev od oca pa nadalje.
Da te podsetim :kezo: :pivo: http://www.youtube.com/watch?v=BwEW47ge3KM i ovo sto sam pricao za sut, a dao je jos slicnih golova, ali me mrzi da trazim http://www.youtube.com/watch?v=6Xwi16kf8Ug

Mitrovic i Ivanov gotovo da nisu vise igraci Partizana, pitanje je samo dokle ce ostati, da li do kraja kvalifikacija ili ce otici ranije :glavomuzid:
Grbic, ako bude spreman fizicki , ima sanse da postane ozbiljan igrac.

Jedina lepa stvar koja se dogodila sinoc je sto se moj Ogi lepo proveo, jer je za njega bio dozivljaj da istrci sa fudbalerima na teren :kezo:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Ma i zvezda i partizan su za ovu nasu raspalu ligu i to je to... :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

^^ To si potpuno u pravu :doubleup: . Meni je jedino drago kada se nasi klubovi plasiraju u Ligu Evrope da vide ti mladi igraci gde su i na kojem nivou i da se jednostavno upoznaju sa pravim profesionalizmom. Ako ste primetili nijedan nas klub ne moze da prodje bez gomile kartona u Evropskim utakmicama, jer ih tamo niko nezarezuje 2%, a guranje rukama i uklizavanje sa dve noge i slicno odmah sankcionise. :besan:
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Prosle nedelje sam bio u "Atlantiku" u NS, sedeo sto do mene u kladionici neki matorac, a par stolova dalje izvesni Kosanovic (brat naseg trenera Kosanovica). Nesto su oni kenjali, standardno, kako sad fudbal nije kao nekad, kako su oni igrali bolje, nabrajali neke ex-yu igrace, ali neke samo njima poznate iz Voshe i ko zna kojih klubova. Elem, od mnogo klasicnog krupljenja kako je nekad bilo super, a sad je sranje, ipak me je pogodilo ono sto je Kosanovic rekao.
Kaze: "Gledam bre Zvezdu i srce mi se cepa. Hocu da placem, iskreno. Pa ove Cernomorece i ove Ludogorece i slicne, nasi timovi su punili sa po 5-6 komada. Ma sta punili?! Pa nismo ni igrali protiv njih, nisu bili nas nivo. Milan je drhtao na Marakani sa sve Gulitom! Kakav Cernomorec, kakvi Islandjani!"
Istina. Kao i obicno, neprijatna.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Za prvu tezu se slažem, a za drugo ne, pošto sam bio na utakmici. Onaj Milan nije nigde drhtao. :naughty: Dobrano je morao da zapne, ali ovakva priča je tipična za matore sveznalice koji ceo dan bleje u kladionicama.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Danas svi znaju da igraju, a Ukrajinci nisu za potcenjivanje. Te "smesne" ekipe iz nizerazrednih liga su izbacivali mnogo jace timove od nasih.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Sanjao sam Bursa - Vosha, stoji na semaforu 2:3
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Stavi 10-20e , čisto posle da se ne kaješ :)
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

methane.master napisao:Za prvu tezu se slažem, a za drugo ne, pošto sam bio na utakmici. Onaj Milan nije nigde drhtao. :naughty: Dobrano je morao da zapne, ali ovakva priča je tipična za matore sveznalice koji ceo dan bleje u kladionicama.
Kako bre nije drhtao na Marakani kada je jedva prošao i to na penale, posle svega šta se dešavalo? :o

Evo snimka, ja se te utakmice sećam kao da je danas, pogledaj kraj posle izvođenja penala i da li se tako ponaša ekipa koja ne drhti i strepi za prolaz. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=LjEECAkk1-E

A što se tiče današnjih dešavanja...na žalost...juče Ludogorec, danas Černomorec...i to je to.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Texonja napisao:Sanjao sam Bursa - Vosha, stoji na semaforu 2:3
Nisam siguran da je realno da bude baš toliko, ali kad ti se već proviđenje ukazalo u snu...
TheWickerMan napisao:Stavi 10-20e , čisto posle da se ne kaješ :)
Upravo tako. :doubleup:
samo polako napisao: Evo snimka, ja se te utakmice sećam kao da je danas, pogledaj kraj posle izvođenja penala i da li se tako ponaša ekipa koja ne drhti i strepi za prolaz. ;)
Ma bre bio tamo. Fenomenalna utakmica, pucalo na sve strane, kidali i jedni i drugi, ali nigde tu nije bilo neke naše preterane dominacije, niti je iko od onih 80+k ljudi to realno očekivao. Zvezdinih 120% i svi smo to znali. Zato im niko nikada nije ni zamerio bilo šta u vezi te utakmice.
Ono što sam siguran je da je njima ipak poništen regularan gol, a da je nakon ove utakmice Giovanni Galli sanjao Piksija svako veče.

Da se vratim malo na temu. 120% ondašnje Zvezde (ili Partizana ne bitno) je bilo dovoljno da se nose sa vrhunskom ekipom. 120% danas, nije dovoljno ni za osrednju istočnoevropsku, bez obzira na to što ni te ekipe više nisu naivne kako je Woodoo lepo primetio.
Širim haos!
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Bursa - Vojvodina 0:2

Texe, koliko si stavio? :)

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Ma nista, samo neka pobede. Ne znam dal sam jedan san u zivotu pogodio. (a barem 20-30 puta sam sanjao razne prelaze i rezultate) :pardon:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Odrase Lale a ovi pacenici...

Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Svaka cast Vojvodini. :klanjamse:

Milijas i izvodjenje prekida, o penalu da ne pricam... :kuku:

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Re: Одг: Sport

Post od Piros »

Svaka cast Vojvodini. Iskrene cestitke i po meni jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu.

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Odgovori