Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
Da, forsiraju se "kombo" igrači, a to znači da nema posebnog majstorstva ni u čemu.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jbg, zato su posle htele da se igramo doktora.Piros napisao:To je zato sto si u mladosti igrao lastis sa devojcicama![]()

Što se EP tiče, jbg, žao mi je što smo izgubili od Ukrajinaca.

Širim haos!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kako da centar bude dominantan kada su bekovi i krila preko 2 m, trce 10s na 100m i skacu do plafona...
Uskoro ce NBA da se pretvori u ligu "zveri". Kao gomila Nadala da igra kosarku.
Uskoro ce NBA da se pretvori u ligu "zveri". Kao gomila Nadala da igra kosarku.
Kadar: U dresovima Kanade na tribinama sede crnac i azijat, navijaju za Kanadjanina koji se preziva Raonic. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Nije spiker nego glavni sudijaLaki021 napisao:U cemu je fora sa ovim zvanicnim spikerom meca u areni sto jedva nabada srpski?

Upravo se vratih iz Arene, šteta za Janka

Never Say Never Again
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sa obzirom na sinocnu pobedu Francuske, te situaciju u drugoj grupi, sve nam je jedno da li dobijamo Fra ili ne. Bicemo prvi ili treci, a u drugoj grupi se nista ne zna (bar ne do veceras, a i posle ce biti upitno).
TT
TT
Re: AW: Sport
Imam osecaj da u cetvrtfinale igramo sa HR. Ako nasi budu uspeli da psihicki izdrze "navijace" koji ce ih kaciti na vrbe, dobijamo sigurno.
Gesendet von meinem GT-I9505
Re: AW: Sport
Smaras vise 

- starac vujadin
Iskreno,mislim da bi nam Italija najvise legal,jer se vidi da polako posustaju.Hrvati nam standardno odgovaraju,tj. ne pamtim kada smo poslednji put izgubili od njih(na pripremnoj utakmici mislim da je bilo oko 20 razlike za nas).
Spanija bi bila svakako najgori moguci scenario,pa posle nje Slovenija koja ipak ima dobru podrsku sa tribina,ali I veliki pritisak da konacno uzme medalju na nekom velikom takmicenju.Grcka je mac sa 2 ostrice.Ne deluju bas najbolje na ovom turniru,ali mislim da su uz Spance I Slovence glavni kandidati za medalju,jer imaju stvarno dobru I uigranu reprezentaciju.
Suma sumarum,verujem u nas tim,siguran sam da idemo na Svetsko prvenstvo,a potajno se nadam I medalji.Ipak imamo najboljeg selektora "by far" na sampionatu.
Spanija bi bila svakako najgori moguci scenario,pa posle nje Slovenija koja ipak ima dobru podrsku sa tribina,ali I veliki pritisak da konacno uzme medalju na nekom velikom takmicenju.Grcka je mac sa 2 ostrice.Ne deluju bas najbolje na ovom turniru,ali mislim da su uz Spance I Slovence glavni kandidati za medalju,jer imaju stvarno dobru I uigranu reprezentaciju.
Suma sumarum,verujem u nas tim,siguran sam da idemo na Svetsko prvenstvo,a potajno se nadam I medalji.Ipak imamo najboljeg selektora "by far" na sampionatu.
- starac vujadin
Mislim da Španci nisu više toliko dominantni i da bi mogli s njima da igramo.