Sport
Re: Sport
Pa sve je i vodilo ka biranju protivnika. Prvo, grupe igraju različitim danima, a onda još i unutar grupe različiti termini. Mislim da bi rezultat ove utakmice bio znatno drugačiji da sve ostale već nisu bile odigrane. I to sve zbog TV prenosa. Vaznije su pare nego regularnost takmičenja, a onda će naravno izbaciti nekog Marokanca trkača sa olimpijade jer se nije dovoljno trudio u polufinalu nego se čuvao za finale druge discipline, ili će izbaciti Kineze jer su u badmintonu izgubili zadnje kolo, da bi lošija ekipa prošla dalje... A Španci u košarci će kao i na prošlim OI proći nekažnjeno.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja ne znam sto se vi toliko plasite Spanije - totalno su van forme. Nista nisu bolji od zabara.
BTW, ovakva Finska od veceras sa takvim sutem za 3 poena bi izgazila bilo koju ekipu na prvenstvu, tako da mnogo zavisi od forme na samoj utakmici, sa kim god da se igra jer se vec pokazalo na ovom prvenstvu da svako svakoga moze da dobije - bukvalno.
A Spanci, ako su izmedju Litvanije i nas birali nas - rekao bih da su se zajebali
Sta da kazu Grci? Kakav je ono promaseni zicer u poslednjim sekundama prvog produzetka...
p.s. Sto se tice "namestanja" mi treba da se pokrijemo usima jer smo tako pre par godina izbacili na domacem terenu mladu ekipu Spanaca...
BTW, ovakva Finska od veceras sa takvim sutem za 3 poena bi izgazila bilo koju ekipu na prvenstvu, tako da mnogo zavisi od forme na samoj utakmici, sa kim god da se igra jer se vec pokazalo na ovom prvenstvu da svako svakoga moze da dobije - bukvalno.
A Spanci, ako su izmedju Litvanije i nas birali nas - rekao bih da su se zajebali

Sta da kazu Grci? Kakav je ono promaseni zicer u poslednjim sekundama prvog produzetka...

p.s. Sto se tice "namestanja" mi treba da se pokrijemo usima jer smo tako pre par godina izbacili na domacem terenu mladu ekipu Spanaca...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Možemo da igramo sa Špancima, nisu više toliki bauk, fale ima dva bitna (najbitnija) igrača, a ni trener im nije klasa (mada oni mogu i sami da igraju bez trenera). Nismo bez šansi, rasterećeni smo.
Re: AW: Sport
Ala su se nasi ukenjali od ovih cigana 
Gesendet von meinem GT-I9505

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Koji slepci... Ovaj Bogdanovic je tezak tard sa linije sl. bacanja
Uzas... Nedovic gubi lopte, a ovaj bangavi Gagic....

Uzas... Nedovic gubi lopte, a ovaj bangavi Gagic....

Brzine idu u H-a !!!

Totalna desinhronizacija 
Ona dvojica ruznih bradonja kod Spanaca razbijaju.
Ne znam ima li vise svrhe gledati mec...

Ona dvojica ruznih bradonja kod Spanaca razbijaju.
Ne znam ima li vise svrhe gledati mec...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pojedose mi zivce majke im ga
Ne mogu da se sastave!
Ej bre... bruka....

Ne mogu da se sastave!
Ej bre... bruka....
Brzine idu u H-a !!!

Re: Одг: Sport
Sad se lepo vidi da su nas francuzi pustili da bi izbegli spance. Daj boze da na kraju ne bude 50 razlike. Bss mnogo zaostajemo za evropskom kosarkom
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Matematicari su dobro procenili...
Znam da gubimo ali bila bi steta da ovi sabani osvoje prvenstvo.
Znam da gubimo ali bila bi steta da ovi sabani osvoje prvenstvo.