Delija napisao:To je "savrseno" recimo na SE K800. Ostao je alarm aktiviran kada sam izvadio karticu, zamenio je za micro SIM za HTC One S, a na glupom SE ne mozes bez kartice uopste da udjes u podesavanja da bi iskljucio glupi alarm
Sreca pa imam i sluzbeni BlackBerry koji koristi klasicnu SIM karticu, inace bih ga razbio...
Nisi razmisljao da izvuces bateriju do prvog susreta sa nekim ko ima klasicnu SIM karticu?
Susret sa samim sobom je vrlo brzo usledio
Poenta je da je debilno da bez kartice ne mozes osim gledanja demo-a da radis bash nista na telefonu...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Tapatalk nije besplatna aplikacija, već je tek povremeno (s vremena na vreme) puste odnosno dozvole for free skidanje i korišćenje neke od beta verzija za testiranje (i u promotivne svrhe), no takva aplikacija najčešće radi neko vreme i onda šipak, kao što se desilo i tebi. Da je kupiš verovatno ne možeš jer je možda i ne daju za naše područje (moguće da je zato i ne možeš naći). Nađi zato neku od piratskih (krekovanih verzija) i sve će ti raditi kao i ranije. Ja koristim neku takvu baš staru verziju no radi i ne zeza, a i navikao sam na nju. Ako ti treba odnosno ne smeta ti stari izgled - poslaću ti je na mail (napiši mi mail adresu na pp).