Sve u svemu, 300 evra je maksimum koji bi dao.
Trenutno vozim bajs star skoro 20 godina, tako da bilo koji da uzmem bice... :trljamoci:
Ako bi gledao ove velicine sto se stavljaju u oglasima, meni treba velicina rama od 55cm pa navise, jel tako?
Ja imam takve iste - veruj mi da je sloj sive boje tanak i da se gule vrlo lako. Moje su bolje od ovih sa slike, ali kompletno "guljenje" je nastalo u jednoj jedinoj vožnji, jer sam klipser na desnoj pedali greškom vezao kaišem tako da kopča bude sa unutrašnje strane, pa je povremeno zakačinjala za kurblu. Inače, više je zabrinjavajuće što su mu lančanici srebrni, jer su uz sive LX kurble dolazili sivi. To znači da je "potrošio" bar jedan set, pa je posle kupio druge. A to dalje znači da je bajs baš dosta vožen.zuzazu napisao: - za bicikl koji ima kurble toliko izguljene ja se ne bih usudio da kazem da je u perfektnom stanju.

Uvek se vodila polemika polovno vs novo.paja napisao:Ne.
Za 330€ sam pre godinu i po dana kupio polovan KTM trekking sa skoro celom XT 3x9 grupom i hidrauličnim kočnicama u odličnom stanju. Stavi pare na gomilu i rati oglase. Ide zima kad su bicikli najjeftiniji, pojaviće se nešto odlično za te pare.
Koliko si visok da ustanovimo koja ti veličina treba?