Sport
Re: Sport
Ja to pricam 2 stranice unazad, ali se ipak ocekivao "herojski podvig".podvarak napisao:Tuga :-\ ... Bolje da je igrao Boba Zivojinovic nego ovaj pazovacki rekreativac.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Decko je visok 183cm (znaci ne preterano visok) i igra sa osnovne linije (i to ne bas dobro, challengere), a izjavljuje da mu je omiljena tvrda podloga, kao sto je meni omiljeno preskakanje kozlica, a u zivotu ga nisam preskocio jer imam 110kg i jebeno ne mogu da se odlepim od zemlje.

Jos nakon meca protiv Berdiha se videlo da je on 3. liga za ovu ekipu koja igra finale. Na njegovu zalost, Radek se nije stedeo kao Berdych nego je igrao skoro ceo mec sa 100% snage (osim sto se ponekad sprdao sa skracenim loptama i malo nepristojnim ponizavanjem protivnika, ali jbg moglo mu se...)

OK, nije on kriv sto nemamo boljeg. Slicno bi prosao i Pasanski, verovatno i Bozoljac, jbg... Jedino me nervira to neko pumpanje kao "imamo sanse", "igrao je egal", "dva-tri poena su odlucila protiv Berdiha" i ostala propaganda za babe koje nikad nisu gledale teniski mec. Treba reci iskreno, nije imao nikakve sanse, mnogo je losiji, bice bolje sledece godine i idemo dalje!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Prestrog si. Ovde je najviše nedostajalo iskustvo. Konstatniju igru je pokazao od Viktora, a pitanje je da li bi i sa najjačim sastavom dobili, jer su i Janko i Viktor velika lutrija. Ja se živ preznojim kad gledam njihove mečeve, jer su napeti ne zbog protivnika, nego što igraju sami protiv sebe vrlo često.
Nema razloga za žaljenje. Bože zdravlja Dušan će biti u rangu Viktora uskoro, a to je velika stvar.
Tapatalk 4
Nema razloga za žaljenje. Bože zdravlja Dušan će biti u rangu Viktora uskoro, a to je velika stvar.
Tapatalk 4
starac vujadin napisao:Troicki je bio čist na testiranju, to ne poriču ni iz ITF. Njegova greška je što je bio glup i lenj. ...
Da li je bio cist ili ne, to se ne zna. Ono sto se zna je da je odbio da dostavi uzorak krvi. Sasvim dovoljno za kaznu i suspenziju.ITFTENNIS.com napisao:Mr Troicki provided a urine sample, but did not provide a blood sample.
Ček, kako znaš da je odbio? Koliko sam ja shvatio nije odbio nego pitao može li dostaviti sutradan. Čak ga ni dotična gospođa nije prijavila organizatoru turnira da je odbio. Mi ne znamo kako je tako razgovor između njih dvoje, ni da li mu je rečeno da mora baš tada da da krv...
Mislim, dosta je toga u vezi sa tim slučajem nejasno, pa ne bih sad da mi na forumu presuđujemo da li je pravda ili nepravda.
Moram reći da to naročito nisam očekivao od Ace koji je tvrdio (na nekim drugim primerima) da dok se ne dokaže da je neko koristio doping on za njega čist, a sada je ubeđen da je Troicki koristio nedozvoljena sredstva, iako nije dokazano.
Mislim, dosta je toga u vezi sa tim slučajem nejasno, pa ne bih sad da mi na forumu presuđujemo da li je pravda ili nepravda.
Moram reći da to naročito nisam očekivao od Ace koji je tvrdio (na nekim drugim primerima) da dok se ne dokaže da je neko koristio doping on za njega čist, a sada je ubeđen da je Troicki koristio nedozvoljena sredstva, iako nije dokazano.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
@Nidza
"Konstantniji" od Viktora? To bas i nije neki kvalitet ako si konstantno osrednji.
Ako ocenjujemo igrace od 1 do 10 , Viktor je 7 , Lajovic je 4
"Konstantniji" od Viktora? To bas i nije neki kvalitet ako si konstantno osrednji.
Ako ocenjujemo igrace od 1 do 10 , Viktor je 7 , Lajovic je 4
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
@perfiko: pa lepo pise na sajtu da je odbio (Accordingly, the tribunal determined that Mr Troicki’s actions constituted a failure and a refusal to provide a blood sample). Ako su mu trazili tog dana, ne razumem zbog cega je on odbio i hteo sutradan, osim ako stvarno nije bio chipovan malo 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Podvarak, to je toliko prežvakana tema i toliko se sve zna da je stvarno malo smešno da ispravljaš neku "krivu Drinu". Ako nisi pratio šta je bilo, za 5 minuta surfovanja možeš da vidiš šta je bilo, umesto da praviš teorije zavere.
Troicki je pitao delegata ITF jer može sutra da uzorak, ova mu je rekla lakonski u stilu "neće biti problem"...ako je tako rekla jer to niko ne može da potvrdi. Sutra je dao uzorak i bio je čist. Onda se ova pravila luda da je tako rekla. Možda je rekla, možda nije rekla... Troicki je bio glup što je verovao na reč, a možda je nije ni razumeo. Uglavnom, uzorak mu je bio ok. Tp što si naveo je birokratska formulacija, kao da zakasniš da se prijaviš za posao ili tender, itd.. i smatra se da dokumentacija nije prispela i ne razmatra se.
Svi teniseri su stali na njegovu stranu i veruju njegovoj verziji ili su bili neutralni (Federer).
Troicki je pitao delegata ITF jer može sutra da uzorak, ova mu je rekla lakonski u stilu "neće biti problem"...ako je tako rekla jer to niko ne može da potvrdi. Sutra je dao uzorak i bio je čist. Onda se ova pravila luda da je tako rekla. Možda je rekla, možda nije rekla... Troicki je bio glup što je verovao na reč, a možda je nije ni razumeo. Uglavnom, uzorak mu je bio ok. Tp što si naveo je birokratska formulacija, kao da zakasniš da se prijaviš za posao ili tender, itd.. i smatra se da dokumentacija nije prispela i ne razmatra se.
Svi teniseri su stali na njegovu stranu i veruju njegovoj verziji ili su bili neutralni (Federer).
Ma kakva teorija zavere, ja samo iznosim cinjenice sa zvanicnog sajta. Lepo pise sta je trebao da uradi i kad i da to sto je potpisao da ce raditi kad god mu zatraze, nije uradio kad su oni rekli. A teorija zavere je upravo to sto ti pricas. Opet je ceo svet protiv nas jer smo najbolji, najpametniji, najstariji narod, najkuratiji, itd. Ceo zivot slusam te price da je Srbin stariji od Adama, da je Bog prvo stvorio Srbiju pa je oko nje redjao ostale zemlje i sl. Aman bre 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Aca je lepo napisao - on je profesionalac i tacno zna sta mora da uradi. Nema sta da razmislja, da pita... Tacka.
I sad umesto da cuti i zavuce se u neku rupu on laje na sva usta...
I sad umesto da cuti i zavuce se u neku rupu on laje na sva usta...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
A što se uopšte nervirati oko toga?
Ja juče pitao za Tipsu, a nastavila se diskusija u vezi Troickog. Čitam jutros da su se Nole i Tipsarević grlili posle meča, al ajde nisam video svojim očima pa ne mogu da tvrdim. Za Viktora nebitno, kriv ili ne, presuđeno mu je i odradiće kaznu. Glupo je skroz što mu je bio zabranjen ulaz u Arenu, da ne može ni sa tribina da prati meč. Ono kao napraviš žešće sranje u saobraćaju, oduzmu ti dozvolu i ne samo što ne možeš da voziš 12 meseci već ne smeš ni da šetaš ulicom gde se odvija saobraćaj.
Za Tipsarevića ne verujem da je toliko govno da je tražio neke pare i zbog toga odbio da igra. Ako je zbog povrede, onda ga razumem. Bolje neka sredi to pa da zaigra sledeći put.
Ja juče pitao za Tipsu, a nastavila se diskusija u vezi Troickog. Čitam jutros da su se Nole i Tipsarević grlili posle meča, al ajde nisam video svojim očima pa ne mogu da tvrdim. Za Viktora nebitno, kriv ili ne, presuđeno mu je i odradiće kaznu. Glupo je skroz što mu je bio zabranjen ulaz u Arenu, da ne može ni sa tribina da prati meč. Ono kao napraviš žešće sranje u saobraćaju, oduzmu ti dozvolu i ne samo što ne možeš da voziš 12 meseci već ne smeš ni da šetaš ulicom gde se odvija saobraćaj.
Za Tipsarevića ne verujem da je toliko govno da je tražio neke pare i zbog toga odbio da igra. Ako je zbog povrede, onda ga razumem. Bolje neka sredi to pa da zaigra sledeći put.
Posetite www.garaza.rs !
Ok, mozete da birate hocete da verujete novinarima koji su recimo pisali da je Mitrovicev sin vozio 120 na sat iako nije ali jbg, tako im je odgovaralo ili meni koji imam iskustva s ovim.
Onog momenta kada postajes sportista koji se proverava, dobijas JASNA PRAVILA. Medju tim pravilima je da si duzan da se odazoves na kontrolu van turnira, ako ti oni udju u kucu. SVAKOG DANA ja pisem gde se nalazim da bi oni mogli da dodju da me testiraju kad god hoce. Upadnu ti u kucu u 6 ujutru i kazu pisaj i daj krv i to je kraj price. To je NORMALNA procedura. Od uputstava koje dobijas imas sve crno na belo, npr da ako padnes na doping test SAM si odgovoran i NE MOZES da se branis da nesto nisi znao, da ti je neko podmetnuo i da izigravas nevinasce.
On je imao verovatno DESETINE kontrola do sada.
Na svakoj kontroli kontrolor je blago neprijatan, tj ima fond reci koje sme da izgovori. On ti NIJE prijatelj, on NE PIPA tebe (da se ne izvlacis kako ti je podmetnuo), SAM sve obavljas (odvrces bocicu, pisas, zavrces je specijalnim mehanizmom koji se ne moze otvoriti, bocica se samo polomi u laboratoriji). On te gleda u polni organ dok pisas da ne bi proturio cevcicu iz gaca i gleda kad dajes krv. To je SAV njegov posao. Ne prica s tobom kako si, sta ima, kako zena deca. On je tu kao robot koji daje svoj potpis da je sve proslo po propisu.
Ja necu dalje da pisem na ovu temu jer je svakako ruzno da pisem nesto protiv nasih i to ne zelim. Ali njegovo objasnjenje je SMESNO, sa njima se ne pregovara nego se POSTUJE procedura. I cak i da je ova devojka bila neka debilka, on zna dobro kakva je procedura, nije mu prvi put.
Ne bih pisao ovako da ne znam kako je. Znam kako je i zato pisem to sto pisem, valjda je i ostalima sada malo jasnija situacija. Nazalost, kada se uzme sve u obzir, cinjenica je da je VEROVATNO (ne 100%) pokusavao da sakrije nesto i izvuce se. Ajmo sad redom.
Perfiko: I dalje stojim iza toga da dok se nesto ne dokaze nije tako ali on je preskocio kontrolu sto je gore nego pad na neke supstance. Kada padnes na neku slabu stvar dobijes opomenu ili suspenziju 3 meseca a za jake stvari dobija se 2 godine. Prekrsaj ne davanja krvi spada u velike prekrsaje tako da je crno na belo da je to prekrsaj. Za to treba da snosi posledice. Ni ja ne bih voleo da se moji konkurenti tako izvlace, sto bi on bio izuzetak?
Starac Vujadin: Pretpostavljam da znas kako ide krvni doping? Ako znas, vecina ne zna. Primer bicikliste (ukratko pisem mrzi me da kucam puno pa nije precizno ali da steknete ideju): Kada je odmoran, u nekom blagom treningu ili tako nesto, mesecima daleko od svog Tur de Fransa koji traje 3 nedelje njemu izvade zalihe krvi. Ta krv je njegova "odmorna krv". Onda kada krene Tur de Frans, nakon dve nedelje kada je mrtav, presao vec 2000km a ostalo mu jos 1000 do kraja, njemu lepo zamene tu krv tj umesto umorne ubace mu odmornu krv i on je u prednosti. Ovo je slikovito objasnjenje samo. Uglavnom, igranje s krvlju je jako opasno, promasis temperaturu drzanja krvi za jako malo, krv se pokvari, ti to ne znas, ubrizgas i mrtav si... Desavalo se mnogo puta do sada.
Poenta mog pisanja? Krv se menja veoma lako, kontrola sutra je tipa nije Sumaher testirao dozvoljenu tezinu formule kada je trebalo da se testira ali doterao je sutra na vagu. Kune se da je formula ista kao sto je juce bila i da je nisu otezali preko noci.
Onog momenta kada postajes sportista koji se proverava, dobijas JASNA PRAVILA. Medju tim pravilima je da si duzan da se odazoves na kontrolu van turnira, ako ti oni udju u kucu. SVAKOG DANA ja pisem gde se nalazim da bi oni mogli da dodju da me testiraju kad god hoce. Upadnu ti u kucu u 6 ujutru i kazu pisaj i daj krv i to je kraj price. To je NORMALNA procedura. Od uputstava koje dobijas imas sve crno na belo, npr da ako padnes na doping test SAM si odgovoran i NE MOZES da se branis da nesto nisi znao, da ti je neko podmetnuo i da izigravas nevinasce.
On je imao verovatno DESETINE kontrola do sada.
Na svakoj kontroli kontrolor je blago neprijatan, tj ima fond reci koje sme da izgovori. On ti NIJE prijatelj, on NE PIPA tebe (da se ne izvlacis kako ti je podmetnuo), SAM sve obavljas (odvrces bocicu, pisas, zavrces je specijalnim mehanizmom koji se ne moze otvoriti, bocica se samo polomi u laboratoriji). On te gleda u polni organ dok pisas da ne bi proturio cevcicu iz gaca i gleda kad dajes krv. To je SAV njegov posao. Ne prica s tobom kako si, sta ima, kako zena deca. On je tu kao robot koji daje svoj potpis da je sve proslo po propisu.
Ja necu dalje da pisem na ovu temu jer je svakako ruzno da pisem nesto protiv nasih i to ne zelim. Ali njegovo objasnjenje je SMESNO, sa njima se ne pregovara nego se POSTUJE procedura. I cak i da je ova devojka bila neka debilka, on zna dobro kakva je procedura, nije mu prvi put.
Ne bih pisao ovako da ne znam kako je. Znam kako je i zato pisem to sto pisem, valjda je i ostalima sada malo jasnija situacija. Nazalost, kada se uzme sve u obzir, cinjenica je da je VEROVATNO (ne 100%) pokusavao da sakrije nesto i izvuce se. Ajmo sad redom.
Perfiko: I dalje stojim iza toga da dok se nesto ne dokaze nije tako ali on je preskocio kontrolu sto je gore nego pad na neke supstance. Kada padnes na neku slabu stvar dobijes opomenu ili suspenziju 3 meseca a za jake stvari dobija se 2 godine. Prekrsaj ne davanja krvi spada u velike prekrsaje tako da je crno na belo da je to prekrsaj. Za to treba da snosi posledice. Ni ja ne bih voleo da se moji konkurenti tako izvlace, sto bi on bio izuzetak?
Starac Vujadin: Pretpostavljam da znas kako ide krvni doping? Ako znas, vecina ne zna. Primer bicikliste (ukratko pisem mrzi me da kucam puno pa nije precizno ali da steknete ideju): Kada je odmoran, u nekom blagom treningu ili tako nesto, mesecima daleko od svog Tur de Fransa koji traje 3 nedelje njemu izvade zalihe krvi. Ta krv je njegova "odmorna krv". Onda kada krene Tur de Frans, nakon dve nedelje kada je mrtav, presao vec 2000km a ostalo mu jos 1000 do kraja, njemu lepo zamene tu krv tj umesto umorne ubace mu odmornu krv i on je u prednosti. Ovo je slikovito objasnjenje samo. Uglavnom, igranje s krvlju je jako opasno, promasis temperaturu drzanja krvi za jako malo, krv se pokvari, ti to ne znas, ubrizgas i mrtav si... Desavalo se mnogo puta do sada.
Poenta mog pisanja? Krv se menja veoma lako, kontrola sutra je tipa nije Sumaher testirao dozvoljenu tezinu formule kada je trebalo da se testira ali doterao je sutra na vagu. Kune se da je formula ista kao sto je juce bila i da je nisu otezali preko noci.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne znam što se meni obraćaš jer polemišeš sa stvarima koje nisam ni rekao ni napisao. Ako nemaš municije, onda nemoj da mi utrpavaš u usta nešto što nije rečeno.podvarak napisao:Ma kakva teorija zavere, ja samo iznosim cinjenice sa zvanicnog sajta. Lepo pise sta je trebao da uradi i kad i da to sto je potpisao da ce raditi kad god mu zatraze, nije uradio kad su oni rekli. A teorija zavere je upravo to sto ti pricas. Opet je ceo svet protiv nas jer smo najbolji, najpametniji, najstariji narod, najkuratiji, itd. Ceo zivot slusam te price da je Srbin stariji od Adama, da je Bog prvo stvorio Srbiju pa je oko nje redjao ostale zemlje i sl. Aman bre
Hajde da ne zamenjujemo teze. Ti si izneo dve teorije zavere, a ja sam ti napisao (prepričao) nešto što ceo svet zna kao priču. I još sam rekao da je bio glup što je nekome verovao na reč. Ovo što si dodao meni na srpski mentalitet - izvini ne osećam se prozvanim... Ti sad dalje drvi ono što ti se sviđa kao priča.
I da nemamo pojma ni ti ni ja šta bi bilo, posredni stvari govore da je bilo ovako kako se piše. Ne bi niko u sportskom svetu zalegao za njega ni verbalno da je bilo tako kako je bilo.
Ti si bio tvrdio da je bio dopingovan, a njegov uzorak je bio ok. U redu je što je kažnjen što je preskočio kontrolu, ali to ne znači da je bio dopingovan i ne treba mi ovde da teramo strogoću.
Nigde nisam napisao da nije bio dopingovan, već sam reagovao na tvoje proizvoljno tumačenje događaja.
Kao i uvek odličan komentar Saše Ozma...samo bih dodao da milsim da smo trebali da igramo na šljaci gde bi naš dubl ima više šanse, ali i Lajović.
http://www.b92.net/sport/teme/ozmo.php? ... _id=778764