Veceras je bila opticka atmosferska pojava, oko meseca je mogao da se vidi prsten... zaista je izgledalo fenomenalno... sve vise se sirio, dok nije nestao.
Dobar dan... :ugeek: prija stati pa makar i loshu kaffu piti ...
Stvarno sve manje ukusne kvalitetne kafe kiselo sve kiselo... bg ima atvarno puno bolje kaffe e sad da li au kvalitetnije klase i nastelovane aparate to ne znam:)
swemir napisao:
Stvarno sve manje ukusne kvalitetne kafe kiselo sve kiselo... bg ima atvarno puno bolje kaffe e sad da li au kvalitetnije klase i nastelovane aparate to ne znam:)
Tebi sipali rakiju u tu kafu?
*znam da se ne kvotuje post iznad, ali ovo je specifican slucaj.
BTW, dobar dan...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Sloba napisao:Duva, duva... bio sam napolju večeras, 8°C ali kao da je 0.
Jesi deda
Ja juce posle basketa iliti oko 23h trcao u sorcu do kuce...
Cepao sam ja stražu u Novom Pazaru i okolini i na -25°C, ali severac u ravnici je priča za sebe. Najviše u životu što sam se spičio bilo je u Zrenjaninu, bio na krštenju kod kumova... a napolju bilo +5...
Danas se razduvao fino... Vidim da ljudima na parkinzima vetar čupa vrata iz ruku prilikom otvaranja i zatvaranja kola.
Sloba napisao:Duva, duva... bio sam napolju večeras, 8°C ali kao da je 0.
Jesi deda
Ja juce posle basketa iliti oko 23h trcao u sorcu do kuce...
Cepao sam ja stražu u Novom Pazaru i okolini i na -25°C, ali severac u ravnici je priča za sebe. Najviše u životu što sam se spičio bilo je u Zrenjaninu, bio na krštenju kod kumova... a napolju bilo +5...
Danas se razduvao fino... Vidim da ljudima na parkinzima vetar čupa vrata iz ruku prilikom otvaranja i zatvaranja kola.
Ne pricam o Novom Pazaru, vec o Novom Sadu, sinoc
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa...? Rekao sam da vetar poliva, da je 8 stepeni i da se ima osećaj kao da je nula, i? E, sad to što tebi nula zvuči kao mnogo hladno, govori da si ti deda, ne ja.