Golman i pivot odigrali neviđeno...napraviti ovakav preokret protiv tvrdih i rutiniranih Norvežanki je neverovatno. Ne znam d ali im se ovo desilo u poslednjih 10 godina. Igrali smo skoro sve vreme isto igrale su iste devojke, tako da o nekom majstorstvu trenera nema reči. Nadam se da će se ekipa oporaviti od nadljudskih napora.
Nisam gledao. Vidim sad na vestima. Strasno mi je drago da su pobedile. Sigurno zele da osvoje sto bolji plasman pred svojom publikom, a igrom i zalaganjem pokazuju da to i zasluzuju.
Svaka im cast. Bio sam u Areni i ono tamo je bila ludnica, neverovatna euforija kada su preokrenule rezultat. Nadam se da stizemo do medalje, daj Boze zlatne.
Predivno veče u Areni.
Fantastična utakmica i neverovatan pad Norvežanki. Ovu utakmicu su jednostavno one izgubile više nego što su naše pobedile. Protiv Koreje su nam sudije pomogle, ali ovde su čak i napravili par grešaka više na našu štetu. Preokret sa 16:21 na 23:21 je prosto bio neverovatan. Celih 12 minuta Norvežanke nisu dale gol. Norvežanke su zbog buke imale velik problem sa komunikacijom, a svaki napad dogovaraju unapred. Kad je krenula nesnosna buka u Areni jednostavno to više nisu mogle i onda nisu znale šta će sa loptom.
Sutra se kreće u poteru za kartama za petak.
Inače pre toga sam gledao verovatno najkvalitetniju utakmicu na ovom SP. Brazilke i Mađarice su odigrale utakmicu sa dva produžetka od 2x5 minuta (ukupno 80 minuta). Ne bi me iznenadilo da Brazilke osvoje ovo SP.
Naša grupa iz prve faze ispade najkvalitetnija na kraju. Čak tri od četiri ekipe su iz naše grupe (Srbija, Brazil i Danska), a četvrta je Poljska, totalni autsajder pre prvenstva kojoj je poslednje učešće na velikom takmičenju bilo još 2006.
Poslednja izmena od Jumbo u 18 Dec 2013, 23:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Jeste zlatna medalja nešto najbolje i jeste veliki uspeh ali hajde da svaku osvojenu medalju tretiramo kao zlatnu jer svaka osvojena medalja jeste veliki uspeh.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ako budu osvojile cetvrto mesto, i to ce na kraju biti kao zlatna medalja. Ali dok jos nisu odigrale utakmicu polufinala, treba da se razmislja samo o zlatnoj medalji. Kada se budu sumirali utisci na kraju prvenstva moze se reci da je veliki uspeh to sto su usle u polufinale. Treba zadrzati pobednicki mentalitet, a ne da se sada slavi sto su stigle tu gde jesu i da se zauzima taj defanzivan stav.
Svetske prvakinje u rukometu, reprezentacija Norveške, moraće na novom planetarnom turniru da traži put do zlata jer se ovaj izgubio u grotlu Kombank Arene.
"Psovala bih sad, ali ne mogu jer pričam na televiziji. Bile smo bolje i tvrdim da i posle ovog poraza jesmo bolje od Srpkinja, ali protiv te publike ništa nismo mogle. Publika ih je nosila do preokreta i ja tim igračicama čestitam na pobedi. Možda smo se na početku drugog poluvremena i opustile kada smo imale 21:16, potcenile smo atmosferu i publiku koja neverovatno utiče na srpske rukometašice. Izvinjavam se svim Norvežanima na ovom porazu, znam da smo sigurno za njih razočaranje godine", rekla je Kamila Herem, jedna od najboljih u timu Norveške.