Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Gaginho, moguce da je problem izolacija. Kod mene je to takodje problem i kada bih je uradio valjano na celoj kuci (a ne samo tavanicu kao sada), sigurno bih ustedeo 20-30%.
BTW, gas u boci i ovaj zemni su razliciti, tako da bas nisu adekvatni za poredjenje.
BTW, gas u boci i ovaj zemni su razliciti, tako da bas nisu adekvatni za poredjenje.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Izoliran je podrum, ima stiropor, tavan nije. Zid je dva reda cigle- staklena vuna - red cigle - malter...
Ma znam sve, moze biti i do prozora, nijedan prozor u kuci nema manje od 2 kvadrata
Caletov drugar iz Futoga greje slicnu kucu na te sojine bale, ne znam koliko komada potrosi, ali preracunato u pare izadje ga do 10 hiljada mesecno kad je najveci minus.
Problem je sto ja nemam "drugo dvoriste" pa nemam gde da drzim te bale, a problem je sto i pec treba da se kupi, posto imam samo plinski kotao Vajlantov...
A za gas: imam u kuci dva plinska sporeta, prvi stalno radi na bocu i dizne nikad nisu menjane nisi je ciscen taj sistem, a drugi sporet je prikljucen na gradsku mrezu, tu se jednom godisnje menjaju dizne - toliko o kvalitetu gasa (mozda se ne zovu dizne, ali ja to zovem dizne, nadam se da znas na sta mislim)
Ma znam sve, moze biti i do prozora, nijedan prozor u kuci nema manje od 2 kvadrata

Caletov drugar iz Futoga greje slicnu kucu na te sojine bale, ne znam koliko komada potrosi, ali preracunato u pare izadje ga do 10 hiljada mesecno kad je najveci minus.
Problem je sto ja nemam "drugo dvoriste" pa nemam gde da drzim te bale, a problem je sto i pec treba da se kupi, posto imam samo plinski kotao Vajlantov...
A za gas: imam u kuci dva plinska sporeta, prvi stalno radi na bocu i dizne nikad nisu menjane nisi je ciscen taj sistem, a drugi sporet je prikljucen na gradsku mrezu, tu se jednom godisnje menjaju dizne - toliko o kvalitetu gasa (mozda se ne zovu dizne, ali ja to zovem dizne, nadam se da znas na sta mislim)

Definitivno prozori. Mene to ceka u narednih par godina. Nisu ogromni kao kod tebe, nego su stari i lose dihtuju.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Gaginh0
A jebiga kad se cale u to vreme mogao protezati, a sad cvrc Milojka!
nikaragva - to sam i napisao, sve znam, plus sto verovatno od cele porodice samo cale i ja mozemo da podignemo tu balu - tako da nema lozenja kad mi nismo kuci

nikaragva - to sam i napisao, sve znam, plus sto verovatno od cele porodice samo cale i ja mozemo da podignemo tu balu - tako da nema lozenja kad mi nismo kuci

To je dobro. Svaki put kad se vratite kuci, svi ukucani ce vam se obradovati.Gaginh0 napisao: tako da nema lozenja kad mi nismo kuci

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Koliko je samo dobro napolju za voznju
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Kada imaš dobar autić a još bolje gume 

- Misha
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Re: Одг: Stigla zima...
Fantazija !:P:PRakhil napisao:Koliko je samo dobro napolju za voznju
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Gaginh0
I sta sad hocete da postignete tim? Da me naterate da ostavim skripte i da odem "da se sisam" iako ne moram jos? 

- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
Putari jutros propustili još jednu šansu da se istaknu.
Put Sombor - Apatin jutros u 8h:

Put Sombor - Apatin jutros u 8h:

- Neskica
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Iznenadio ih sneg 

Nanese vetar sneg
Ma ovo je ništa, ne zanovetajte. Čim krenu automobili da gaze to će da se istopi.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ovaj put ces proci samo sa upozorenjem jer si mlad. Seti se sta sam priredio Nextu zbog takvih gresaka u kucanjuGaginh0 napisao:I sta sad hocete da postignete tim? Da me naterate da ostavim skripte i da odem "da se sisam" iako ne moram jos?