Stigla zima...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Stigla zima...
Aman ljudi, pa ne moraju vetrozasadi ni da budu uz samu cestu. Može i na 50-100 m od nje, pa i više. Pogledajete kroz Mađarsku kako je zasađeno, stalno se smenju obradive površine pa red šume, pa opet obradive površine i tako do Pešte. I ne služi to samo da sneg ne zaveje ceste, nego i da vetar ne odnosi zemlju sa oranica... No ko nam je kriv kada smo sve pomlatili, nigde drveta, sve golo i pusto kilometrima, ovi što rade leti na njivama se moraju zavlačiti pod traktorske prikolice za malo hladovine. I eto nam sada, tako nam i treba... 

Na žalost, tako je. Moj drugar iz tih krajeva mi danas reče da su do pre neku godinu ti svi putevi i imali neko nisko rastinje, ali je neko sve počupao pre neku godinu. Ako je to istina, onda samo čovek može da se pljasne po glavudži.
Vojska sigurno moze da se probije i izvuce te ljude. Neka posalju par tenkova da probiju smetove i par FAP-ova 6x6 da spakuju ljude u njih i cao.
Teoretski nema sanse 48 sati jos da budu u koloni, pola ce da pomre, pola ce da zavrsi kriticno...
ako je moglo ovako

moze i ovo.
Ne znam zasto ih Tex ne izvuce X-om, pa to lepo fakturise sektoru za vanredne situacije
Teoretski nema sanse 48 sati jos da budu u koloni, pola ce da pomre, pola ce da zavrsi kriticno...
ako je moglo ovako

moze i ovo.
Ne znam zasto ih Tex ne izvuce X-om, pa to lepo fakturise sektoru za vanredne situacije

To rastinje uz put je cesto UZ SAM PUT, nekad toliko neodrzavano da poneka grana izviruje na put i mozes ogrebati auto. Druga stvar sto krivine cini nepreglednim.
Kad je ovakvo vreme Tex sedi kuci, taman da ima i NJKV Ladu Njivu.
... jer tako sam u mogucnosti
Kad je ovakvo vreme Tex sedi kuci, taman da ima i NJKV Ladu Njivu.
... jer tako sam u mogucnosti

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ma stigli su tenkovi i počela je evakuacija, sad su javili.

Ništa ako rastinje smeta, drveće smeta onda nam ništa druge ne preostaje nego da iznova doživljavamo ovakve situacije.
A možda je mogao i da zatvori put za saobraćaj!?Texonja napisao:. Noćas oko 23 časa izdao sam i naređenje o obustavi teretnog saobraćaja na teritoriji okruga, ali ljudi su se o to oglušili", rekao je Šijan agenciji Beta.

Ništa ako rastinje smeta, drveće smeta onda nam ništa druge ne preostaje nego da iznova doživljavamo ovakve situacije.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Svaka tema koja ima veze sa Srbijom se zavrsi sa onom Zasto je Srbija tu gde jeste. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Mi bi trebali sve da porusimo, da se rodimo ponovo i onda sve napravimo kako treba 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Tako je, ali valja krenuti od ameba. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
... ili da svi sedimo kod kuce 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Joj samo da majmun ne udje u tenak, samo to ne!NexT napisao:Vojska sigurno moze da se probije i izvuce te ljude. Neka posalju par tenkova da probiju smetove i par FAP-ova 6x6 da spakuju ljude u njih i cao.
ako je moglo ovako
moze i ovo.

Tex se pravi da sedi kuci jer mu se tako moze, a u stvari je zaglavio Xa jos u dvoristu

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Drugar (komandant eskadrile) je leteo helikopterom, udari vetra su negde dostizali do 160kmh, nisu smeli da polecu, ali na kraju su krenuli da izvlace ljude.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Da nije neko išao autoputem BG-NIŠ? treba za sat da krenem do aerodroma,jeste mi bliže Ibarskom, ali nema šanse da idem njom plus petak je veće!