Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Nije guzva Ibarskom, a i solidno je ocisceno.
Tapatalk post
Tapatalk post
Имам једно потпитање...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja krenuo kuci iz Temerina kad ono
ne znam sta se izdogadjalo, ali koliko sam saznao neki sleperi, Passati, ne znam ni ja sta, kolona par kilometara... samo sam se okrenuo i otisao za NS preko Siriga, put 90% cist i suv...

trojanac napisao:Čestitam nam 100. stranu zimske teme.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja spojio 2 teme identičnog imena. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

:-D
Tapatalk 4
Tapatalk 4
http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/438997/ ... vatrogasci
Pa ovo je parodija, koja bruka smo postali od naroda, sta nam rade mediji, prave debile nesposobne za zivot...Ispovest zavejanog studenta u Požarevcu: Ne znam šta bi bilo da nisu stigli vatrogasci
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Baš mi ga je žao jadnog, vi nemate pojma kako mogu biti avtobusi neudobni 
Inače u SLO je u zadnja 24 sta u Kranjskoj Gori palo oko 90 santimetara snega, u okolini Postojne led je okovao sve živo a i ja sam juče ceo dan čistio sneg....ali jebat ga, meni to ide uz zimu i opšte se ne sekiram..šta se mene tiče ne bi trebali ni da čiste sneg sa puteva

Inače u SLO je u zadnja 24 sta u Kranjskoj Gori palo oko 90 santimetara snega, u okolini Postojne led je okovao sve živo a i ja sam juče ceo dan čistio sneg....ali jebat ga, meni to ide uz zimu i opšte se ne sekiram..šta se mene tiče ne bi trebali ni da čiste sneg sa puteva

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Bax ima poentu, ovo je sprdacina.
Prvo je drzava sprdnja, sto im treba tri dana da se probiju 10km, sto ne sprecavaju degenerike sa sleperima na celavim protektima da se svrljaju okolo na minus 20, sto prave predstavu od svega tipa Drobnjak licno se probija kroz smetove.
NArod je naravno debilan po definiciji, garant pola zaglavljenih nije moralo da tako zavrsi, sto zbog letnjih guma, sto zbog toga sto se normalan covek okrene i vrati kad vidi koje je sranje. Da ne pominjem da ce sad i onaj ko je cekao 20 minuta u koloni da kuka kako mu je zivot bio ugrozen.
Sta da kazu ljudi u Sibiru, recimo? Sta li misle oni sa Sjenice kad vide zavejane ljude u Zrenjaninu (EJ JEBOTE, ZRENJANIN RAVNICA NIKAD VECA!) dok oni 6 meseci godisnje ne vide svoj auto jer izlaze na dimnjak iz kuce? Finci izlaze iz keve bocno driftujuci, slupaju se kad je suvo i suncano jer nisu navikli na grip, a mi slecemo sa puta na dobar dan, i onda cupamo i zbunje uz put da neko ne ogrebe auto kad pijan sleti sa puta?
JA sam veceras hejterski nastrojen, jel se vidi?
Prvo je drzava sprdnja, sto im treba tri dana da se probiju 10km, sto ne sprecavaju degenerike sa sleperima na celavim protektima da se svrljaju okolo na minus 20, sto prave predstavu od svega tipa Drobnjak licno se probija kroz smetove.
NArod je naravno debilan po definiciji, garant pola zaglavljenih nije moralo da tako zavrsi, sto zbog letnjih guma, sto zbog toga sto se normalan covek okrene i vrati kad vidi koje je sranje. Da ne pominjem da ce sad i onaj ko je cekao 20 minuta u koloni da kuka kako mu je zivot bio ugrozen.
Sta da kazu ljudi u Sibiru, recimo? Sta li misle oni sa Sjenice kad vide zavejane ljude u Zrenjaninu (EJ JEBOTE, ZRENJANIN RAVNICA NIKAD VECA!) dok oni 6 meseci godisnje ne vide svoj auto jer izlaze na dimnjak iz kuce? Finci izlaze iz keve bocno driftujuci, slupaju se kad je suvo i suncano jer nisu navikli na grip, a mi slecemo sa puta na dobar dan, i onda cupamo i zbunje uz put da neko ne ogrebe auto kad pijan sleti sa puta?

Sad sam zvao drugara, isao je jutros za Nis, sve je ok bilo.TheWickerMan napisao:Da nije neko išao autoputem BG-NIŠ? treba za sat da krenem do aerodroma,jeste mi bliže Ibarskom, ali nema šanse da idem njom plus petak je veće!
Cale isao za NS, takodje sve cisto, povremeno smetovi, i jedan okrenut kamion, al je bilo sve ok u principu.
Najbolje ti je da okrenes AMSS, prilicno su azurni oko stanja na putevima
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nemoj samo da širiš.Rakhil napisao:

BTW, ukucajte Durex na Google pa skrolujte malo dole.

EDIT: Ispravka, kucajte "Durex png"
Posetite www.garaza.rs !
Ne.Rakhil napisao:JA sam veceras hejterski nastrojen, jel se vidi?