Stigla zima...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Stigla zima...
Pa jebes kaznu, popice za to sto je bio gde nije smeo, eventualno nesto tipa ugrozavanje bezbednosti blabla, a racun za sranje koje je izazvao cemo platiti ti i ja, kao i obicno
Ja polecem upravo za BG, pa videcemo kako ce to proci 

Ajd, javi se kako izgleda sletanje na 160 km/h vetru 

Ja ujutro idem Ibarskom za Kop, ima li kakvih info, jer to bezbedno za voznju?
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Sleteo Zuzazu na Surčin pre dva sata. Prohodno je.Laki021 napisao:Ja polecem upravo za BG, pa videcemo kako ce to proci
@Bax,
Danas magistrala bila sasvim ok.elMaestro napisao:Nije guzva Ibarskom, a i solidno je ocisceno.
Tapatalk post
Имам једно потпитање...
thxelMaestro napisao:@Bax,Danas magistrala bila sasvim ok.elMaestro napisao:Nije guzva Ibarskom, a i solidno je ocisceno.
Tapatalk post
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Što Ibarskom? Da nije zavejan Jaram?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ovo nije ni bio jači sneg, tako da tvoja trvdnja samo dobija na težini.Martin napisao:Zakazala policija, Služba za Vandredne situacije, putari........
Opušteno, tu je VS da vadi ljude iz neprilika - kada oni kojima je to posao ne mogu (čitaj - nisu sposobni da rade svoj posao!!!!).
I isto se dešava prilikom svakog jačeg snega i prilikom svake poplave.
Širim haos!
Mi-8 je bio radna snaga ovog dana, dosta ljudi su evakuisali istim. Drugar sa Gazelom je patrolirao vise od 4 sata po jakom vetru (kapa dole i svaka im cast) navodeci spasilacke helikoptere. Sreca po ljude dole bilo je vedro.
Svaka cast momcima iz VJ i RV.
Brigadni general Predrag Bandic:

Svaka cast momcima iz VJ i RV.
Brigadni general Predrag Bandic:

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Gde mu je kapa? 

Ne čitaš pažljivo:

cozmo napisao: (kapa dole)

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!

Kad se setim koliko je kapa bitna stvar u vojsci ne mogu da odolim da ne prozovem brigadnog generala.