Uvek idem na Josanicku banju, ne volim Brzece.grujicd napisao:Što Ibarskom? Da nije zavejan Jaram?
Bio sam u busu koji je izgubio kontrolu, i jedva se zaustavio, posto je udario 4-5 automobila...
Uvek idem na Josanicku banju, ne volim Brzece.grujicd napisao:Što Ibarskom? Da nije zavejan Jaram?
stigao u BG autoputem,(pije se kafica na OMVu u Jurija GagarinaNexT napisao:Sad sam zvao drugara, isao je jutros za Nis, sve je ok bilo.TheWickerMan napisao:Da nije neko išao autoputem BG-NIŠ? treba za sat da krenem do aerodroma,jeste mi bliže Ibarskom, ali nema šanse da idem njom plus petak je veće!
Cale isao za NS, takodje sve cisto, povremeno smetovi, i jedan okrenut kamion, al je bilo sve ok u principu.
Najbolje ti je da okrenes AMSS, prilicno su azurni oko stanja na putevima
Ima jedno 370km, treba mozda 4h, ne znam tacno.grujicd napisao:Mene smara Ibarska, tj. najviše prvih 50km od Beograda. Koliko treba tuda? Preko Brzeća mi obično treba oko 3.5 sata. Ali zna da bude zeznuto, naročito ako se bus zaglavi u nekoj od onih lakat krivina uzbrdo.
gde pise da je sleperu zabranjen saobracaj? koliko vidim sve se desavalo na autoputu.dragvorl napisao:Citas li ti vesti? Sleperi na putevima gde im je zabranjen saobracaj.
dunx81 napisao:Autoput Stajicevo-Perlez
Na delu auto-puta od Bačke Topole prema Feketiću, u smeru prema Novom Sadu, stoji duža kolona vozila jer se na 63. kilometru od granice prevrnulo teretno vozilo, rekla je večeras Tanjugu Aleksandra Ljubenković iz Operativnog centra Auto moto saveza Srbije.