dragvorl napisao:Citas li ti vesti? Sleperi na putevima gde im je zabranjen saobracaj.
gde pise da je sleperu zabranjen saobracaj? koliko vidim sve se desavalo na autoputu.
Teretnjacima je zabranjen ulazak u Srb iz H, HR, i RO. Bar su tako rekli. Po tome mora i da im bude zabranjen saobracaj. Na teroitoriji Zrenjanina je zabranjen jos od sinoc.
Dakle, kad vojska dodje po te zatrpane, prvo par vaspitnih, pa onda u helikopter. Kad stignu u bolnicu ili gde vec da ih saceka saobracajna i pise kazne. Retardi.
Mene samo interesuje šta radi saobraćajna kad joj se ceo šleper provuče i vozika auto putem. Krivi su mi bar koliko i vozač kamiona, al možda i ne zna za zabranu. Oni su morali da ga zaustave.
ja nisam cuo za zabranu, ocigledno da vazi samo za taj deo... znam da nam je danas kamion otisao na turu
inace, njima je najlakse da stave zabranu umesto da ociste puteve... bitno da se plati 2500eura za registraciju, pa neka stoji preko zime dok se ne otopi sneg na prolece.
Poslednja izmena od ADrei u 01 Feb 2014, 00:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako vec ne mogu da ociste, valjda je bolje da zabrane saobracaj i da ne reskiraju tudje zivote i paljenje helikoptera i tenka, nego da puste poluispravne kamione da krstare po klizalistu.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Od Arene obilaznicom do Pazove i Indjije sve perfektno cisto!
Jedino malo snega kod onih radova na nadvoznjaku kod Batajnice, a iskljucenje kod Stare Pazove potpuno zavejano, ne ciste ni ovi sa auto puta, a ni Pazovcani, to je mozda 200 metara... al ipak se mozes zaglaviti!