Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Stigla zima...

Post od Delija »

trojanac napisao:... i bio sam napolju manje od 10 minuta, bez rukavica snimao to. Vetar je tako duvao da su mi se ruke tako smrzle za tih 10 minuta da je to neverovatno, kao da je -40 napolju, a bilo je možda -5 i jak vetar...
Juce sam totalno potcenio vetar - prao sam auto na "automatu" (nerviralo me sto je ukaljan od bljuzgavice od pre par dana :) i vruca (tacnije topla) voda sa sapunicom se u roku od 10-ak sekundi ledila na autu - posle 2 zetona prste nisam osecao uopste na desnoj ruci - 10 minuta im je trebalo da se otkrave u autu sa grejanjem na max (2 minuta nisam mogao volan da uhvatim) :glavomuzid:
(posle pranja, naravno, pravac garaza inace ne bih prao ni pod razno da stoji napolju)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Najobičnije skupljanje jeftinih poena. Ima ko da ih spasava, nema nikakve materijalne štete, ne treba da se prikuplja nikakav humanitarna pomoć, te hrljenje na lice mesta je besmisleno. Resorni ministar (Antić) treba da bude tu, predstavnici lokalne samouprave i pokrajine i niko drugi od političara. Ako hoće da već skupljaju poene kada se završiovo sve treba da obiđu one koji su spasavali ljude i da podele nagrade koje zaslužio, a ne da nosaju decu 2 metra da bi slikali.
Poslednja izmena od starac vujadin u 01 Feb 2014, 14:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Koje bre svaka cast. Pa ne znam da li vidite na snimku kako sve radi isiljeno zbog snimanja. Bez kape, bez icega nosi ono dete i ne da vojniku da ga uzme, kao on ce, junak. Kenja mi se majke mi...

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Kamera? Ide!
Ton? Ide!
Vetar? Ide!
Labelo? Stavljen!
Dete? Spremno!
Dajte mu neko lakše dete!
Vučić? Spreman, gospodine...
Akcija!!!
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Toooooooooooo
Poteralo me, majke mi
Srao bih 3 dana od ovoga

Emi?
Sto da ne...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ovde ćemo :policajac: što se toga tiče
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Vala bas. :doubleup:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Nego, Novosađani, kakvo vam je grejanje u stanovima? Ovde kod mene nešto slabo greju, radijatori tek onako mlaki, a kakav je spičvajz napolju - ne bi trebalo da se ruka može držati na njima... Jel to samo kod mene ili svuda? :x
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Kod mene ubija grejanje. Prozor otvoren "na kip" sve vreme iliti bukvalno ga nikad ne zatvaram, a toplo mi je u sorcu i bez majice :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Nije PPV.

Lada Niva se probila do novorođene bebe u Svrljigu.

Slika

http://www.youtube.com/watch?v=CRYrWkoe ... r_embedded

http://www.telegraf.rs/vesti/932898-dra ... foto-video

:klanjamse: za Nivu!
Posetite www.garaza.rs !
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Kada je tesko Niva! :doubleup:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

To bi mogao i Audi kvatro :)
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Delija napisao:Kod mene ubija grejanje. Prozor otvoren "na kip" sve vreme iliti bukvalno ga nikad ne zatvaram, a toplo mi je u sorcu i bez majice :)
Tako je i kod mene bilo ranije, sad ne znam šta se dešava. Pored toga i voda ima jako slab pritisak...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Geza napisao:
methane.master napisao:Evo ga i Novak... sa'će i Soraja, pa Vlada i Nata, pa Stankić i Boškić. :kuku:
A Čvarkov sedi u kancelariji... :D
Čvarkov je malopre došao sa spolja, razbio ga vetar i uprkos untercigeru i somotskim pantalonama smrz'o se ko ŽPO. Poslao je Žiku, koji je inače alkoholičar, da mu skuva rakiju ne bi li zagrejao stare kosti i rešio je da do kraja dana primenjuje Texov metod neizlaženja. :cool!:
Ček da zovem Torbicu, on je 100% zavejan negde. :kezo:

Što se situacije tiče, juče je lepo Martin primetio. Kakva vojska kakvi bakrači. Vetar jeste strašan, ali je količina padavina mala, dapače nema padavina već 3 dana. Ovo je opet javašluk preduzeća koje održavaju puteve. Kada se javljaju smetovu, mehanizacija se organizuje tako da stalno prolazi u jednoj uskoj zoni gde su počeli da se formiraju i čisti ih kad su po 20-ak cm, pa opet za (lupam) pola sata, a ne da ti na glavnim putevima nastanu čepovi od po metar snega, a okolo takoreći ništa. O političarima, a i drugima, već rekoh. Jadno. :thumbdown:

Edit: Al naspamovaste 100 poruka za 10 min.
Širim haos!
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Delija napisao:Kod mene ubija grejanje. Prozor otvoren "na kip" sve vreme iliti bukvalno ga nikad ne zatvaram, a toplo mi je u sorcu i bez majice :)
Ja jos nisam usao u stan u BG i NS, u kojem nije takva situacija, siroko... :mrgreen:
Odgovori