Saša napisao:Nego, Novosađani, kakvo vam je grejanje u stanovima? Ovde kod mene nešto slabo greju, radijatori tek onako mlaki, a kakav je spičvajz napolju - ne bi trebalo da se ruka može držati na njima... Jel to samo kod mene ili svuda?
Moji kazu da je u stanu hladnjikavo, kao i svake godine radijatori su mlali i nikada nisu bili vreli- bgd toplane.
Meni u kuci toplo, testiram topotne pumpe (aka klime) za ovu kombinaciju -8C plus 70km/h vetar. Rade sa oko 40% kapaciteta za unutrasnjih 22-23C.
trojanac napisao:Fascinatno je koliko je dokonih ljudi u roku od nekoliko sati uspelo da montira brdo video i foto materijala da bi se sprdali, a sve iz toplih domova. Nos nisu promolili iz kuće, ali znaju da je Vučić otišao tamo da snimi predizborni spot.
Ja bih pitao one koji su bili zavejani, da li je i njima smešno.
Sva sreca da nije hladnije i da nisu veci snezni nanosi. Nastao bi potpuni kolaps. Svaka cast ljudima koji zaista rade svoj posao, vojska, policija, itd...
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Naravno, to su pravi heroji. Nego ove odusevio odziv naroda na sliku onog komadanta, pilota, sa detetom u narucju pa vele i oni da se zapljunu. Cuo sam da su Djokovici poslali neke masine u pomoc, i za to im svaka cast, ali ne treba da idu tamo i da se glupiraju i slikaju za novine.
Pa bre kako da se ne zajebavamo kad je ovo jedna opšta zajebancija. Tako reći grupnjak - ko koga dovati.
Otkud sad ponovo zastoj kod Feketića prouzrokovan prevrnutim kamionom. Auto put je zabranjen za saobraćaj teretnih vozila od juče, a valjda i za samobraćaj svih vozila od danas. Ko je bre pustio taj kamion na auto put? Na celom putu ima 10 ulaza koje treba pokriti i ni to nisu u stanju.
Meni su neverovatni ljudi koji se pored svih upozorenja od pre 2 dana na svim mogućim vestima, ipak odluče da krenu na put. Kamiondžijski mozak da ne komentarišem. Valjda sami treba da znaju i bez da im se kaže, da ne mogu da kontrolišu vozilo pri ovakvim udarima vetra.
paja napisao:Pa bre kako da se ne zajebavamo kad je ovo jedna opšta zajebancija. Tako reći grupnjak - ko koga dovati.
Otkud sad ponovo zastoj kod Feketića prouzrokovan prevrnutim kamionom. Auto put je zabranjen za saobraćaj teretnih vozila od juče, a valjda i za samobraćaj svih vozila od danas. Ko je bre pustio taj kamion na auto put? Na celom putu ima 10 ulaza koje treba pokriti i ni to nisu u stanju.
+1 Sprdnja je samo reakcija na glupost i bezobzirnost viđenu zadnjih dana. Žao mi je samo što su ljudi koji rade svoj posao i njihov veliki napor iskorišćeni na najgori od strane beskrupuloznih dripaca, koji prave svoj PR umesto da te ljude organizuju čime su se mogli sprečiti ovakve stvari.
Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 01 Feb 2014, 23:30, izmenjeno 1 put ukupno.
meanwhile
"jelena karleusa je krenula u feketic da odrzi koncert jer narod nema gde da pobegne"
"ljudi sirom srbije su krenuli da se samozatrpavaju snegom ne bi li upoznali vucica"