Rakhil napisao:Bas juce pricam sa caletom o ovim zaglavljivanjima i kazem mu da se ja ne secam, sem prosle i ove godine, da sam ikada cuo za slucaj tog tipa kod nas, ne racunajuci povremen incidente na planinama. I on se slaze, kaze da pamti da je bilo toga uvek, ali pretezno po prevojima i slicno. Sta se to desilo u medjuvremenu ne znam: da li su kola postala toliko bolja da svi sad bezbrizno krecu na put, ili je policija toliko prsla da ne radi niista preventivno, ili smo svi zaglupeli...
Mada obicno hejtujem, nakon ovih par dana me situacija rastuzila. Zao mi je i tih zavejanih ljudi, pa i onih koji su sami krivi, jer svi oni imaju neku veru u sistem koji ne radi. I zao mi je i tih spasilaca koji se usrase da isprave tudje greske, i zao mi je nas ovde na forumu koji sve to gledamo i ne verujemo, a ne mozemo nista promeniti. I zao mi je moje dece sto im tata nije na vreme ima muda i mozga da otpali negde gde se ljudi zaglave u snegu pa dodje neko i odglavi ih a potpredsednika vlade samo obaveste o tome umesto da bude prisutan na licu mesta...
Moji iz porodice, uze i sire, se secaju zaglavljivanja i smetova od ranije. Samo sto smo onda vise imali omladine po kasarnama, pa je to sve razjebano bez neke medijske pompe, u prevodu niko i nije znao za to, sem onih koji su bili tamo.
Pricao sam vam ranije, a niste mi verovali, da je kosava u Vojvodini na potezu SU-Juzna Backa, znala tako da duva da u pokretu ohladi dizel motor iz onog vremena.
Od tada datiraju svi strahovi od dizela u zimu

Samo sto je ovde uglavnom mladja populacija, pa se ne seca takvih stvari. Racunajuci i oceve