Stigla zima...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Stigla zima...
Ako ja nisam ostavio link ka tekstu i lepo to obrazložio, koj moj se neko pravi pametan pa postavi link? I šta sad, da brišem sve i kažnjavam?
I posle se ljutite kad neko dobije opomenu, a kamoli neku ozbiljniju kaznu.
Ne želim da se forum pretvori u senzacionalistički medij i da ovde razglabamo o svemu, samo ne o automobilima. Imate takve vesti na sajtovima skoro svih medija i mogućnost da ostavite komentar, to vam niko ne brani.
Tapatalk with Desire 500
I posle se ljutite kad neko dobije opomenu, a kamoli neku ozbiljniju kaznu.
Ne želim da se forum pretvori u senzacionalistički medij i da ovde razglabamo o svemu, samo ne o automobilima. Imate takve vesti na sajtovima skoro svih medija i mogućnost da ostavite komentar, to vam niko ne brani.
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Trojanac 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ustanem da ugasim grejanje (grejem se na struju - termopeć) i vidim staklo na verandi mat BELO ... ma šta je sad
Pogledam odmah sajt hidrometeorološkog zavod i :trljamoci:
U Zaječaru -10 (ubedljivo najhladnija tačka u Srbiji) a u Vranju +5 :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:

Pogledam odmah sajt hidrometeorološkog zavod i :trljamoci:
U Zaječaru -10 (ubedljivo najhladnija tačka u Srbiji) a u Vranju +5 :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:

- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
I ja sam se čudio jutros kad sam čuo da je Zaječar na -10, a ostalo oko nule...
Prelepo vreme, nadam se da je prosla zima 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
7. je Februar, na osnovu cega se tome nadas ?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I ja isto, ali imam neki osecaj da ce nas zavejati u Martu. 

Prosla zima. Do kraja feb ovakvo vreme, danas auto merio sjajnih +14 

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Stigao račun, 240 kubika očitano, 11.300 din za januar, slično decembarskom.Heinz napisao: Januar će biti oko 18.000 verovatno, očekujem oko 300 kubika (gledao sam pre neki dan stanje ali sam zaboravio).
Još samo da vidim šta su nam za stan očitali, kolika je tamo potrošnja u kW.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pa evo i sada je u Beogradu +12 ... mogu samo daNexT napisao:Prosla zima. Do kraja feb ovakvo vreme, danas auto merio sjajnih +14

Da u Sloveniji, a posebno u okolini Postojne, Vrhnike i Logatca je bila i još uvek je katastrofa. Do sad smo takve slike gledali samo preko neta, ponekad sam si i mislio sigurno je fotošop ili slično ali kad doživiš to uživo, kad više desetina hiljada domačinstva nema struju, vodu, grejanje več nedelju dana, kad ja hodanje blizu drveča opasno po život, kad je polomljeno toliko drveča da se ne zna kad če se šuma opšte oporaviti...onda znaš da sa prirodom nema šalejocas napisao:Prijateljica iz Celja stavila link na jako zanimljive slike ledenog doba u Sloveniji. Album je javno dostupan, ima lepih slika
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Oprao auto danas i usisao, nadam se da neće ništa padati bar 2 dana.
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I ja hteo ali pošto sutra idem na jednu "kružnu turu" od cca 200 km po Vojvodini - nema smisla, blato je sigurno do guše po cestama i selima.... 

Ja oprao juce auto. Jutros magla, nozem da je seces. Asfalt mokar kao da je pljustala kisa. Skroz sam ga usvinjio.
... i uvek kazem isto: "E ne perem ga vise do proleca, bolE me" i uvek ga operem cim sastavi jedan dan suvo vreme...
... i uvek kazem isto: "E ne perem ga vise do proleca, bolE me" i uvek ga operem cim sastavi jedan dan suvo vreme...

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!