Evo Vujosevic je napokon odmorio glavne igrace tako da se iskreno nadam da ce "dusebriznici" biti zadovoljni
Sto se tice VK Partizan, a isto mislim i na FK Crvena Zvezda mislim da bi drzava trebala da sanira dugove tim klubovima iz jednostavnog razloga zato sto su oni prakticno u vlasnistvu drzave, a sto je jos bitnije zato sto je drzava dozvolila da isti udju u ogromne dugove. Kad klubovi nesto osvoje onda se politicari utrkuju ko ce prvi da se slika sa pobednicima, a kad treba da odrese kesu i da kontrolisu sta se radi po klubovima onda ih nigde nema. Jednostavno drzava je trebala da nadje nacin da pokrije minuse klubovima, ali u isto vreme i da pohapsi sve koji su do tih dugova doveli.
Po meni bilo bi bolje da su to uradili i sa KK Crvena Zvezda, a ne da daju taj klub u privatne ruke Covica tako sto ce on FMP-u promeniti ime. Znam da moj stav ne dele navijaci istog kluba, ali bi po meni postenije bilo da je ostala KK CZ sanirana od dugova koja je clan SD CZ nego ovako gde se realno ne zna da li ce Covicu da se digne cef i od sutra klub zove npr. Radnicki.
Ocito su se u sportskim klubovima dosta radilo neregularno da ne kazem bas kralo, a da to nije niko kontrolisao godinama, pa zato i imamo slucajeve da su kriminalci postali menadzeri, direktori klubova i slicno.