Navijački kutak - fudbal, košarka...

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Navijački kutak - fudbal, košarka...

Post od samo polako »

aleksa napisao:Od vas smo sigurno stariji... :kafa:
Pa jeste lepo čovek kaže da ste preteča svih navijača i da se tačan datum nastanka ne zna. :kezo:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Pa da, tacan datum se ne zna, ali se godina zna... :kafa:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

:kezo:
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Mi ne patimo od tih datuma, jubileja... :kafa:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

:kezo: :rofl: :loool:

Pa što ste onda uopšte isticali 1970 kada ne patite od datuma?
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Misliš 1790. :kezo:
Postojali su još u 18. veku :rofl:
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Da ne kvarimo temu o sportu, evo ovde...
Woodoo napisao:Nadam se da ce da ostane zdrav http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kos ... jem-igraca
Trener košarkaša Partizana nazvao "budalom" lekara iz Novog Sada koji ga je kritikovao zbog povreda, :mrgreen:

http://mondo.rs/a659701/Sport/Kosarka/V ... asica.html
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Pa jeste tempo je žestok, rotacija na štetu Partizana.
Eno vidim DV naručuje ko Šoštar kada će da se igra ABA liga.

A Šoštar je potpuno genijalan.
Naručuje čovek 250.00 evra ko da su ćevapi.
Kaže obećali mu za instituciju. :kezo:
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Evo Vujosevic je napokon odmorio glavne igrace tako da se iskreno nadam da ce "dusebriznici" biti zadovoljni :kezo:

Sto se tice VK Partizan, a isto mislim i na FK Crvena Zvezda mislim da bi drzava trebala da sanira dugove tim klubovima iz jednostavnog razloga zato sto su oni prakticno u vlasnistvu drzave, a sto je jos bitnije zato sto je drzava dozvolila da isti udju u ogromne dugove. Kad klubovi nesto osvoje onda se politicari utrkuju ko ce prvi da se slika sa pobednicima, a kad treba da odrese kesu i da kontrolisu sta se radi po klubovima onda ih nigde nema. Jednostavno drzava je trebala da nadje nacin da pokrije minuse klubovima, ali u isto vreme i da pohapsi sve koji su do tih dugova doveli.
Po meni bilo bi bolje da su to uradili i sa KK Crvena Zvezda, a ne da daju taj klub u privatne ruke Covica tako sto ce on FMP-u promeniti ime. Znam da moj stav ne dele navijaci istog kluba, ali bi po meni postenije bilo da je ostala KK CZ sanirana od dugova koja je clan SD CZ nego ovako gde se realno ne zna da li ce Covicu da se digne cef i od sutra klub zove npr. Radnicki.
Ocito su se u sportskim klubovima dosta radilo neregularno da ne kazem bas kralo, a da to nije niko kontrolisao godinama, pa zato i imamo slucajeve da su kriminalci postali menadzeri, direktori klubova i slicno.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Kako bi vi rekli - drugi tim Zvezde protiv drugog tima Partizana... :kezo:

Sto se ovog drugog tice - mafija, bre, tu se nikad nije znalo ko pije, a ko placa... :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Piros napisao:Sto se tice VK Partizan, a isto mislim i na FK Crvena Zvezda mislim da bi drzava trebala da sanira dugove tim klubovima iz jednostavnog razloga zato sto su oni prakticno u vlasnistvu drzave, a sto je jos bitnije zato sto je drzava dozvolila da isti udju u ogromne dugove. Kad klubovi nesto osvoje onda se politicari utrkuju ko ce prvi da se slika sa pobednicima, a kad treba da odrese kesu i da kontrolisu sta se radi po klubovima onda ih nigde nema. Jednostavno drzava je trebala da nadje nacin da pokrije minuse klubovima, ali u isto vreme i da pohapsi sve koji su do tih dugova doveli.
U ovoj opstoj besparici ja se ne slazem da drzava treba da finansira dugove sportskih klubova. U vezi hapsenja, morali bi da pohapse mnogo svojih a to oni ne rade, ili da uhapse nekog koga ce za sve da optuze a najveci lopovi da se izvuku. Jednostavno dokle god je u drzavi stanje ovakvo kakvo je i sport ce nam biti takav.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Jeste besparica i slazem se da bi to bio veliki finansijski izdatak za drzavu, ali opet realno ako ti u porodici dete ili neki njen clan napravi stetu sama porodica mora da snosi trosak, a ne moze da kaze "bas nas briga, dete je telefoniralo mi hocemo i dalje da telefoniramo, a dug nek stoji " . Tako je i drava bila pravi vlasnik klubova, a i sad je, pa posto nisu kontrolisali svoju "decu" neka plati. Vecina dugova se odnosi na poreze, komunalije i slicno, a to drzava moze da zamrzne i pod hitno donese zakon o sportu gde ce se obaviti privatizacija, a novi vlasnik ce kupiti klub sa dugovima i neka ih sanira. Ovako agonija se samo produzava, a kradja i dalje nastavlja ne smanjenim tempom :besan:
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

Ma kakva drzava, kakva pomoc, i Partizan i Zvezdu i sve ostale na prodaju... pa nek ih kupi i Hasim Taci zabole me... :)

Inace, Dule pustio Radnicki Basket.... :mrgreen:
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Ne može ništa da se uradi dok god se sportska društva ne uvedu u normalne ekonomske tokove i odredi im se vlasnička struktura, a to se namerno ne želi.

Inače, ne mislim da su Partizan i Zvezda "institucije Srbije" kako mnogi vole da kažu. Nije ni Juventus koji je institucija na kvadrat za oba naša tima, pa je leteo u drugu ligu, nije ni Glazgov Rendžers koji je tek institucija za pola Škotske, a koji je u četvrtoj ligi. Ovde kad bi neko hteo da otera u drugu ligu Zvezdu ili Partizan ne bi video belog dana.

Bila je teoretski dobra Karadžićeva ideja da se rasprodaju oba stadiona, napravi jedan ljudski na nekoj jeftinijoj lokaciji, da se podele troškovi, a od para koje bi se dobila oba sportska društva bi mogla da pokriju sve dugove svojih klubova i da im preostane. Ali, dok se ne zna udeo države, šta je čije to ne može da zaživi, a obaška što su ljudi iracionalni oko tih polukatakombi koji više ne ispunjavaju bilo kakve oštrije standarde.
Zaključana tema