Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Aca BG
Reactions:
Pridružio se: 06 Mar 2013, 11:22

Re: Stigla zima...

Post od Aca BG »

Dolazi to s godinama, moci ces :D
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

NexT napisao:Ne nego sam vredan.

10 min posla, a stvarno ne mogu da gledam prljav auto...

+1
Nekad mi bude zao kada ga usvinjim sat posle pranja al ne mogu da ga gledam onakvog... Jos kad se uhvati soli pa ne mogu gepek da otvorim a da se ne userem...

To je za spolja, unutra mora uvek da bude cist, bar zbog dece :)
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

NexT napisao:Znaci samo ja perem cim se isprlja. Prao juce, prao danas, pracu i sutra... :kuku:
Ma jok. Ja pravo sa posla na puške kad je ovako vreme. Ne perem svaki dan, ali 2x nedeljno recimo bez problema. Ne volim prljav auto, ni spolja ni unutra.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Sutra moram da operem Punta pa makar sekire padale. Nije normalno na šta liči posle 200 km kroz bačko blato... Slikaću pre pranja (ako se setim)... :)
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Next ti moras prati auto, inace niko ne bi seo u auto s tobom. Mi ostali ne moramo. Mozda i ja da imam peromat, bih prao svaki cas, ovako da oteram auto u perionicu, pa da cekam tamo sto sati da se opere, ili da teram na usluznu, na kojoj jedino ima mesta kada pada kisa, ... To mi je gubljenje vremena. Kada prolazim pored perionice i vidim samo jedan auto se pere, onda uteram i operem, sacekam odmah da zavrse i teraj :)
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Slažem se. Ja sam se izbezobrazio sa pranjem tek kad su ove fenomenalne puške otvorili blizu. Ranije sam isto vodio računa, jer imam crevo u garaži, ali to je bilo cimanje. Ovo je sad opuštencija i traje 5 minuta, što je najbolje u celoj pričI.

Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

nikaragva napisao:Next ti moras prati auto, inace niko ne bi seo u auto s tobom.
Nije da bukvalno ne bi seo, jer koliko znam ima takav tip "taksiranja" da su unapred zakazane voznje, ali svakako da bi imao los utisak o firmi koja po musteriju salje prljav auto.
Kad znam da ce kisa tokom dana ili sutradan, nema sanse da perem auto. Treba da odem do perionice, izgubim vreme i novac, pa da se posle kisa posere na to. Jedino zimi to radim cak i kada znam da ce biti padavina, zbog soli... Naravno, pod uslovom da nije -5C ili gore...

HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Takodje,kada je ruzno vreme,retko perem,eventualno oteram na cetke,a cim je lepse vreme,oteram u perionicu.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Eventualno navuces nekogbna haubu da udari glanc :D
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

:kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Juče popodne sam prošao jednom od onih kritičnih deonica sa smetovima koja je bila zatvorena za saobraćaj (Savino Selo - Kula), pored puta još stoje gomile snega, na nekim mestima 1.5 pa i do 2 m visine. Slikano telefonom...

Slika

Slika

Slika

Slika

Ovo se nalazi po izlasku iz Kule kada se krene prema Savinom i u dužini je od jedno kilometar... Isto sam video na još nekoliko mesta, ali sa manje snega...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Vi ne mozete da shvatite da ja neke stvari radim zbog sebe? :D

Po ovakvom vremenu niko rec nece reci i da je prljav auto spolja (unutra svakako nikada nije), ali jednostavno ja ne podnosim da vozim prljav auto. Isto kao sto ne podnosim kad se cuje bilo kakav zvuk koji nije u opisu ispravnog auta itd...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Shvati, ne važi se kada ti je auto sredstvo za rad kao tebi, ne trudi se :D
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

:plusone:
Ja te shvatam. poslednji put sam prao auto u četvrtak - od tada sam prešao oko 20-30 km po gradu i planiram da danas odradim "brzinsko puškiranje"....čisto da skinem prljavštinu i so sa istog, a i ne podnosim da vozim prljav auto.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Zar nije dovoljno da kad vozis po vlaznim putevima kao sto je ovih dana, da se so skine sama... pa tockovi bace toliko vode unutra u koseve da ne ostane ni gram soli... bar je to moja neka logika... :D
Odgovori