Zeleznica treba da se nosi u 3 majcine. Isterao bih ih i iz one zgrade u Nemanjinoj i dao na koriscenje nekom fakultetu.
Kada budu manje krali, manje trosili na sluzbena putovanja, kola i ostale zajebancije, a nesto zapravo ulozili u samu zeleznicu mozemo da pricamo da dobiju nesto vece od barake. Ili bih spakovao sve njihove sluzbe u jednu kompoziciju, da budu mobilniji.
Cinjenica je da u Beogradu najvrednije zemljiste sluzi za neverovatne namene, ne samo savski amfiteatar. Kad pogledas koliko ljudi zivi na starom sajmistu, sve ti bude jasno.
Najbolji detalj na slikama i maketi mi je to sto malo fali geografije. Po njihovim renderima ispada da je Beograd ravnica, zajebali smo i Novi Sad koliko nema uspona nigde.
Da ja dodjem na vlast, ubili bi me za metar dana max, posto bi mi buldozeri radili 24/7 sirom Beograda.
Bio je lik na TV, ima navodno sve dozvole od ranije, samo će sada ipak da napravi ogradu po projektu. Neće biti od cigala nego delom metalna (kroz koju će moći da se vidi nešto).
Rakhil napisao:Najbolji detalj na slikama i maketi mi je to sto malo fali geografije. Po njihovim renderima ispada da je Beograd ravnica, zajebali smo i Novi Sad koliko nema uspona nigde.
Taj deo gde je planiran Beograd na vodi zaista nema ni najmanji brežuljak. Sve do Savske ulice sve je ravno.
NexT napisao:Verovatno ste ispratili u novinama sta se desava trenutno na Bezanijskoj kosi.
Trenutno se prijavljuje gradjevinskoj inspekciji Novog Beograda.
Zar nije fora u tome što čovek ima pravo na to i ima dozvolu izdatu još ranije (200 neke) jer je to njegov posed?
Razlog za taj zid je bacanje svakakvog smeća i šuta.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Gradjevinska inspekcija tvrdi da im je predocena dozvola i da se ista odnosi na vec sazidani objekat, dok zid uopste nije obuhvacen time
samo polako napisao:
Rakhil napisao:Najbolji detalj na slikama i maketi mi je to sto malo fali geografije. Po njihovim renderima ispada da je Beograd ravnica, zajebali smo i Novi Sad koliko nema uspona nigde.
Taj deo gde je planiran Beograd na vodi zaista nema ni najmanji brežuljak. Sve do Savske ulice sve je ravno.
Pa ja i pricam o tome iza Savske, na slikama je ravno do Nisa po njima. Deo do Savske i treba da se gradi, a na renderu se grad dalje pruza u ravnicu, sto nema veze sa mozgom.