Necemo tako dugo, trenutni fon mi je na izdisaju, najvise ga zbog toga i menjam. Nije problem za lovu, za p6 ce biti, a interesuju me svakako i jos neki modeli pa zato pitam, ako nije problem. Ako je problem da ne pitam? Mozda sam pogresio i temu.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pa brate nismo svi u istim finansijama, da sam u kesu i ja bih se usetao u radnju i uzeo sta mi se najvise svidja pa ako mi se ne svidja menjam, bas kako kazes. Jbg, nekome je i auto ko kesa bombona i bilo bi mu smesno sto neko razglaba o kupovini istog, da li benzinac ili dizel, 3 ili 5 hiljada kubika. Odes u salon, kupis, ako ti se ne svidja Maser uzmes Contija Gt. Ja nemam nista protiv ljudi koji menjaju telefone kao gace, ali valjda ima jos i ovih sto ne menjaju bas tim tempom.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja telefon ne menjam bar 2 godine, nekada i duze, i meni je sigurno jako vazno da izaberen dobar telefon... Prosli put sam se zeznuo sa Xperiom Mini i naravno da sam zeleo da izbegnem istu gresku dva puta. Kako nikad nisam raspolagao budzetom dovoljnim da kupim flagship onda mi je normalno da razmisljam i vagam sta uzeti za moj budzet...
Iz istog razloga razumem i dragvorla, mada, ja mu preporucujem i da bar pogleda neki wp telefon koji mu se uklapa u budzet i neka razmisli i o toj opciji
Ako uzme WP nece se pokajati, u odnosu na Andorid je dosta dosta bolji, pogotovu ako se kupuje neki telefon za manje para. Ja sam sa WP prezadovoljan ako nastave da ga razvijaju nevracam se na androsid