O presretačima
Re: O presretačima
Dakle rupa u budzetu bas ozbiljna...
Sramota je to maltretiranje po autoputu.
Misliš hajdučija? Pa to nam je u genima.
TT
TT
Ništa, nadam se da su nas 'omašili'. Je l' neko mora da nas 'nišani' ili radar to sve snima automatski? U pitanju je onaj na tronošcu, Fama čini mi se...
Mislim na to ocigledno cerupanje stranaca, jednostavno ostavlja los utisak o zemlji pogotovo snimanje radarom na autoputu.
I Madjari snimaju radarom na autoputu, ali slazem se da je to lose.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Prestupnike i letače na autoputu treba kažnjavati. Posebno Turke i druge koji bi da prelete Srbiju. Ima ih koji idu i preko 200.
Jedino, ako prave zapreke i zaustavljaju, skreću sva vozila je opasno i nekulturno.
Do sada su "pecali" ispred naplatnih rampi, a uvek pišu zapisnik. Ne kažnjava se bez zapisnika.
Jedino, ako prave zapreke i zaustavljaju, skreću sva vozila je opasno i nekulturno.
Do sada su "pecali" ispred naplatnih rampi, a uvek pišu zapisnik. Ne kažnjava se bez zapisnika.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pa sta treba da rade, da ih puste da jurcaju i voze kako hoce?ftj napisao:Mislim na to ocigledno cerupanje stranaca, jednostavno ostavlja los utisak o zemlji pogotovo snimanje radarom na autoputu.

Jeste... Bas je lose sprovoditi zakon.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Vas covek kada cita, reklo bi se da se preko vozi do 120-130 max jer su kamere svuda, meri se prosek itd. To nije tacno, barem tamo gde sam ja vozio, vozio sam kao u Srbiji znaci do 150 po cajgeru bez posledica, i do 160 sam isao... i ne zajebavajte, 150 na AP je smesno, sta glumite neke mnogo fine likove... 

Za 70% onih koji voze 150+ nije smesna brzina.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Mozda ako vozis Hyundai 1.4 ili Megan kao tvoj ali ako imas iole jaci auto to jeste smesna brzina sa stanovista vozaca. Realno nije.
Kad se setim '99 i haranja stričevim fićom.
100tka je bila opaka cifra
100tka je bila opaka cifra

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja sa ficom ne bi smeo da idem 100, sve mislim da bi se raspao