Smešne slike
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Smešne slike
Meni zalosno
Može li mi neko objasniti sliku, izgleda da ja ne razumem sliku kad ne vidim ni smešno ni žalosno 

Zakačilo im se drvo za auto pa ga vuku...?
S obzirom ko je okacio sliku,mozda su notari koji se vracaju sa posla 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da li je moguce da ne vidis nista zalosno?HKS napisao:Može li mi neko objasniti sliku, izgleda da ja ne razumem sliku kad ne vidim ni smešno ni žalosno
- 4 pijana klinca (jbg, badnji dan je, jedan drzi flasu vina, tako da nema sanse da ni vozac nije pio)
- 4 pijana klinca koji su izbacili glavudze
- na sred magistrale gde se vozi min 50 km/h
- mesto gde se nalaze ova dvojica pozadi je jako sumnjiv jer obicno iznad zadnjeg sedista ne postoji siber, tako da su verovatno iza automobila (gepek, branik ili neka prikolica gde se nalazi drvo)
Ljud, smesne slike, ona je Pavlu smesna, drugima nije, idemo dalje
Milos napisao:S obzirom ko je okacio sliku,mozda su notari koji se vracaju sa posla

Kad smo već kod fotke, šta onaj lik sa flašom drži u drugoj ruci? Kao da je ona dodatna mrežica za slivnik? 

Foto aparat
Da...!
Elem,

Elem,

Možda bi bolje bilo da su otišli glumiti budale za noć vještica? Dvojica su u prikolici, ne mora značiti da je vozač pijan (mada sve su prilike da je popio koju).Kuzmanovic napisao:Da li je moguce da ne vidis nista zalosno?HKS napisao:Može li mi neko objasniti sliku, izgleda da ja ne razumem sliku kad ne vidim ni smešno ni žalosno
- 4 pijana klinca (jbg, badnji dan je, jedan drzi flasu vina, tako da nema sanse da ni vozac nije pio)
- 4 pijana klinca koji su izbacili glavudze
- na sred magistrale gde se vozi min 50 km/h
- mesto gde se nalaze ova dvojica pozadi je jako sumnjiv jer obicno iznad zadnjeg sedista ne postoji siber, tako da su verovatno iza automobila (gepek, branik ili neka prikolica gde se nalazi drvo)
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Cemu sad spominjanje noci vestica, sta to trazi u ovome? Ja vidim sliku gde je tradicionalni srpski i pravoslavni obicaj sa dubokim znacenjem doveden do apsurda i zajebancije, sa sve pratecim prekrsajima i ugrozavanjem bezbednosti. Ali vazno je ostaviti utisak, jebiga, nisi Srbin ako ne ides po badnjak tako da svima das do znanja koliki si Srbin da neko slucajno ne posumnja da si otisao glumiti budalu na noc vjestica...