Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Re: Dobro veče

Post od blaugrana »

Pa, kad ima ausvajs :mrgreen:

Tapatalk
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Pandur ispao dziber, ti ispao veci, Paja te po obicaju prati u stopu. Fejl.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

I trebao sam da im pokazes i da budes jos bezobrazniji, jer su olosi...
Ja u zivotu sam se susreo sa 2,3 normalne patrole... A koliko me je puta interventna iz moje opstinske stanice zaustavila, o tome tek necu da pricam.... Dok meni jednom nije pukao i film i kaze im, dokle vise zaustavljate me svaka 2,3 dana, nisam ja neki klosar, kriminalac ili neki sitni narko diler...Pored toga ima kazem jos, ovim vasim zaustavljanjem ko zna sta ce ljudi da pomisle, a da ljudi se pitaju zasto me zaustavljate i da krene da pricaju svasta za mene, to necu ( bilo je jedno 3,4 zaustavljanja u 3,4 popodne )... Posle toga prosle jedno nedelju dana i ja sipao gorivo na Eko pumpi u Filmskom gradu i oni sedeli unutra pili kafu ( bilo je 3,4 ujutru ) i izlazi jedan od tih... Prvo poceo sa pricom kako mi je lep auto i da on oce da kupi 156icu od kolege nekog :D, onda me je izokola ispitao cime se bavim, sta mi rade roditelji i gde zivim.... i kada su videli da sam normalan decko i da sam student, vise me nije ni jedna patrola zaustavila u mojoj opstini....
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

Pa nisu ni oni svi olosi, mene bas cesto zaustavljaju a gotovo stalno sam u nekom prekrsaju i u 90% slucajeva naletim na ljubazne i korektne tipove. S interventnom sam cak iz par neugodnih situacija obrnuo na salu na kraju, i oni su ljudi.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ma treba da zaustavljaju, i ne mislim da su svi ološi iako mnogi jesu. I treba da ih bude više, da imaju veće plate(ali tek kad se srede ostale stvari, ne prvo policija pa sve ostalo), i da rade češće kontrole. Nisam ja u tom fazonu šta me zaustavljaš, znam da to moraju da rade ne zato što oni hoće nego im je tako naređeno. Ko kad bi se drkao na kasirku što je skup leba, ne ide.

Posle mi bilo krivo, iako ništa "bezobrazno" nisam rekao osim da gde god se pojave naprave kolaps, što je apsolutno kosmička konstanta.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Reagovao sam zbog izdrkavanja jedan te pusti, a drugi dočeka. Ta njihova bahatost me užasno nervira. A što se tiče telefona trebali su da ti uruče čestitku.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

Sto se bezobraznih tice, ako su oni i ja sam i to mi je ok jer ti pojedini sto se izdrkavaju su bas idioti i neke sabancine. Ali s onih 90% normalnih pricam sasvim normalno, ljubazno i s postovanjem, ako se izvucem izvucem ako ne jbg, to im je posao. Ali im nije posao da se izdrkavaju, tako da je to nesto drugo.

S nekima mi i milo da popricam, a neki mladji su produzili i s nama u grad par puta ljetos u Bd, legende. :D
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Paja napisao:Urke jel pomogla službena? :mrgreen:
Sa oprostenjem, ne seri. Ako hocete da imate legitimitet da kritikujete npr. stefanka kad promovise svoju voznju ili pavla kad promovise dva parking mesta onda nema mesta ovakvim zajebancijama. Jeste, ja vas znam i kapiram da niste takvi, ali kako to treba drugima da zvuci?

Uros prica telefonom, udje u raskrsnicu, pandur ga startuje, onako, pandurski, on mu prokomentarise stetan uticaj saobracajne policije u globalu na stanje saobracaja, pa onda izbaci i propusnicu suda (ej koje picke materine, pripravnik, juce zavrsio fakultet). Onda taj pandur, za kog mi nista ne znamo precizno, zaustavi mene posle za neku glupost i usere mi se u zivot jer ga je nadrkao klinac sa bitnim papirom.

Da ne bude zabune, Uros je momak na mestu, Paja je dobar covek (mada je advokat), ruku u vatru za njih. Ali zato cu iz principa da ih napusim sa surnaest penisa gde bih kod nekog drugog odmahnuo rukom. Pajo, Urose, da ga duvate sto ste bahati, i placate sledecu kafu za kaznu.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Guilty as charged.

Nemam opravdanja, tj. imam objašnjenje koje nije opravdanje.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

+1 za Focus Drivera :mrgreen:

Btw, jesam li jedini koji je primetio da je Uroš opisan kao "momak na mestu" dok je Paja "dobar čovek" :rofl: Šta se krije iza ove razlike u opisu?
Poslednja izmena od Vladapetr u 13 Dec 2014, 22:54, izmenjeno 1 put ukupno.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Uroš S. napisao:Ma treba da zaustavljaju, i ne mislim da su svi ološi iako mnogi jesu. I treba da ih bude više, da imaju veće plate(ali tek kad se srede ostale stvari, ne prvo policija pa sve ostalo), i da rade češće kontrole. Nisam ja u tom fazonu šta me zaustavljaš, znam da to moraju da rade ne zato što oni hoće nego im je tako naređeno. Ko kad bi se drkao na kasirku što je skup leba, ne ide.

Posle mi bilo krivo, iako ništa "bezobrazno" nisam rekao osim da gde god se pojave naprave kolaps, što je apsolutno kosmička konstanta.
Ma naravno ima svuda u svakoj profesiji ljudi koji korektno rade svoj posao, ali ima i drugih.. Ja sam stekao takvo misljenje da je vecina takva, na osnovu svog iskustva, ali i prica drugih... Zato mislim da je kategorija umisljenih likova, koji misle da je svet njihov, jer imaju znacku i pistolj.... Bilo je par saobracajnih patrola koje su me zaustavile, terali su me da duvam i pitali me sve i svasta i proveravali auto, ali to je sve bilo korektno i bas su bili pro... A da me neku ubedi da je normalno, da me svaka 2,3 dana zaustavlja interventna i to manje vise uvek isti likovi kada je njima smena, to je cisto izivljavanje i to ne prihvatam kao normalno ( znam da on moze da me uvek zaustavi, ali ovo je izivljavanje )... Ajde prvi put kada su to uradili, posto kada su me tada proverili i videli su da sam u stanici jedino bio da vadim licnu kartu !!!
Urose nisam mislio da si nesto bezobrazno uradio, nisam se lepo izrazio... Nego sam mislio da kada se tako ponasaju, da treba biti malo drcniji, glasniji i upustiti se u raspravu...
ps Ovo sto sam rekao se odnosi na saobracajce i interventu, u samom MUP-u ima mnogo casnih i postenih ljudi koji odgovorno rade svoj posao i koji 24 casa stavljaju glavu torbu, dok se hvataju u kostac sa ozbiljnim problemima...
Poslednja izmena od pavle u 13 Dec 2014, 22:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Toliko sam umoran da me mrzi čak i da se zajebavam.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

+1 za Focus drivera koji izlazi iz kola da bije zene na raskrsnicama :D

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Vladapetr napisao:Btw, jesam li jedini koji je primetio da je Uroš opisan kao "momak na mestu" dok je Paja "dobar čovek" :rofl: Šta se krije iza ove razlike u opisu?
Razlika u godinama, nista vise.

Pajo, znam da se zajebavas, ne znaju drugi - pazi sta lupetas
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:
Pridružio se: 08 Dec 2014, 09:18
Garaža: Golf 7 1.6 TDI

Post od Ivan75 »

Što se tiče kurčenja sa njima, ne preporučujem...
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
Odgovori