Tapatalk
Sa oprostenjem, ne seri. Ako hocete da imate legitimitet da kritikujete npr. stefanka kad promovise svoju voznju ili pavla kad promovise dva parking mesta onda nema mesta ovakvim zajebancijama. Jeste, ja vas znam i kapiram da niste takvi, ali kako to treba drugima da zvuci?Paja napisao:Urke jel pomogla službena?
Ma naravno ima svuda u svakoj profesiji ljudi koji korektno rade svoj posao, ali ima i drugih.. Ja sam stekao takvo misljenje da je vecina takva, na osnovu svog iskustva, ali i prica drugih... Zato mislim da je kategorija umisljenih likova, koji misle da je svet njihov, jer imaju znacku i pistolj.... Bilo je par saobracajnih patrola koje su me zaustavile, terali su me da duvam i pitali me sve i svasta i proveravali auto, ali to je sve bilo korektno i bas su bili pro... A da me neku ubedi da je normalno, da me svaka 2,3 dana zaustavlja interventna i to manje vise uvek isti likovi kada je njima smena, to je cisto izivljavanje i to ne prihvatam kao normalno ( znam da on moze da me uvek zaustavi, ali ovo je izivljavanje )... Ajde prvi put kada su to uradili, posto kada su me tada proverili i videli su da sam u stanici jedino bio da vadim licnu kartu !!!Uroš S. napisao:Ma treba da zaustavljaju, i ne mislim da su svi ološi iako mnogi jesu. I treba da ih bude više, da imaju veće plate(ali tek kad se srede ostale stvari, ne prvo policija pa sve ostalo), i da rade češće kontrole. Nisam ja u tom fazonu šta me zaustavljaš, znam da to moraju da rade ne zato što oni hoće nego im je tako naređeno. Ko kad bi se drkao na kasirku što je skup leba, ne ide.
Posle mi bilo krivo, iako ništa "bezobrazno" nisam rekao osim da gde god se pojave naprave kolaps, što je apsolutno kosmička konstanta.
Razlika u godinama, nista vise.Vladapetr napisao:Btw, jesam li jedini koji je primetio da je Uroš opisan kao "momak na mestu" dok je Paja "dobar čovek"Šta se krije iza ove razlike u opisu?