Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Da Metne napise onakvu knjigu, ja ne bih imao hrabrosti ni predgovor da procitam
Ako napise takvu knjigu ja cu da citam najbolje odlomke na sledecem skupu 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
I ja sam danas fino oprao i izglancao auto, a dok sam čekao da dođem na red vidim desno od mene dve žene koje su takođe došle da operu belu 206-icu. Majka i ćerka verovatno. Matorka (onako dobrodržeća, samo joj po licu vidiš da ima godina) krenula da pere a ova mlađa gleda. Promašuje matora bogami sa pištoljem, na sve strane ostaju neskinuti parčići prljavštine. Kada je završila sedoše njih dve u auto a on sav beo od sapunice, sve se sliva sa auta.NexT napisao:Naterah se da detaljno operem kola poslee... Mislim da ima metar dana... Sve sam isao na samousluznu, nit je vreme bilo nesto, nit sam imao vremena... Pet i po sati za dva auta![]()
Al' sad moram da radim

TT
Ja sam juče gledao tako jednog genijalca s puškom, ne da je aljkav, ko dve leve ruke da ima...ono je bilo za žaljenje
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
-------------------------
Nokia Lumia 1520 & TT
Lancani 500m predbiskljucenje za aerodrom u levoj traci. 6-7 kola
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Re: Одг: Dobro veče
Nista bolje od popodnevnog spavanja
Moj mladji brat, uvek kada idu ujutru u skolu, kada dodje odspava do 5,6 sati popodne

- methane.master
Problem je što posle 2 sata ne mogu da dođem k sebi.
@Rakhil, nuk, Milos
Samo vi zezajte, ja sam čovek sa viškom vremena, možda se bacim na pisanje, samo čisto sumnjam da bih bio uspešan. U tom žanru prolaze samo ženski autori. Jedino da pišem pod pseudonimom.

@Rakhil, nuk, Milos
Samo vi zezajte, ja sam čovek sa viškom vremena, možda se bacim na pisanje, samo čisto sumnjam da bih bio uspešan. U tom žanru prolaze samo ženski autori. Jedino da pišem pod pseudonimom.

Širim haos!
+1methane.master napisao:Problem je što posle 2 sata ne mogu da dođem k sebi.![]()
Methane mislis da pises nesto kao
Moja ruka je skliznula u taj mali otvor,i suptilnim potezima primakla zeljenom cilju.Znajuci posledice koje mogu nastati lagano je krenula sa dva prsta cvrsto i zatim je misao proletela kroz glavu - ispao mi je poklopac fara od Clia![]()
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
veceras zamalo da golf spasava resoa, srecom ovaj drugi se malo opasuljio kad smo mu pokazali kablove 

- methane.master