Dobro veče
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Dobro veče
Zna se da su kobrice hladnokrvne, ne mogu one sad po ovoj sitnoj kisi da izlaze, a i duva vetar.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Ručna je pozadi zar ne? Pogon je pozadi zar ne?
Napred bi točkovi morali da se vrte.
Napred bi točkovi morali da se vrte.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zadnja vuca, prednji tockovi su slobodniDay Walker napisao:Pa ovo ima 1.5t i jos zadnji kraj tezak ko tuc..
Sutra je skup? Mozemo kod BMWa da se nadjemo
Sent from my iPhone using Tapatalk

I koji je ETA kobri ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
nikaragva napisao:Jbt, pa ja sam to dok sam bio mlađi sam sa jedne strane pomerao. S druge strane nije morao niko ni biti. Sem kod dajca. Tu je već morao neko da mi pomogne.

Ma jedu govna ovi iz Parking servisa.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja ocekujem minimum dva Defendera i jednu Gazelu da koordinise ljudstvo.
Jebote, pa za 24h bih joj bar zapalio auto, ako nista drugo. Ali dovukao bih bilo koji auto dovoljno jak da moze da pomeri BMW-a.
Idi joj na gajbu, zovi je telefonom, zovi pauka (naravno da mogu da je pomere, neka posalju Land Cruiser da vata samo zadnje tockove), doveo novinare, pisao clanak koliko je glupa, doveo bih dezurnu ekipu Laze Lazarevic, napravio bar dva manja skupa u kaficu pored... Sinoc si mogao da navatas navijace zvezde onako popizdele posle utakmice, odneli bi BMW do V Stepe i spustili u rupu...
Ne mogu da ocenim da li si nesposoban ili te samo toliko boli penis
Oces da zovem Amadeus, da ti posalju Zandarmeriju, ako vec Kobre nemaju resurse?
Jebote, pa za 24h bih joj bar zapalio auto, ako nista drugo. Ali dovukao bih bilo koji auto dovoljno jak da moze da pomeri BMW-a.
Idi joj na gajbu, zovi je telefonom, zovi pauka (naravno da mogu da je pomere, neka posalju Land Cruiser da vata samo zadnje tockove), doveo novinare, pisao clanak koliko je glupa, doveo bih dezurnu ekipu Laze Lazarevic, napravio bar dva manja skupa u kaficu pored... Sinoc si mogao da navatas navijace zvezde onako popizdele posle utakmice, odneli bi BMW do V Stepe i spustili u rupu...
Ne mogu da ocenim da li si nesposoban ili te samo toliko boli penis
Oces da zovem Amadeus, da ti posalju Zandarmeriju, ako vec Kobre nemaju resurse?

Poslednja izmena od NexT u 06 Feb 2015, 14:20, izmenjeno 1 put ukupno.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dobro veče
Kad se bude pojavila, bice:
http://youtu.be/2AO__EdzM-Q
@Sokicu, ako mi zatreba auto, bmw ce biti na krovu, do tad gledam na najbolji nacin da resim situaciju
@Sokicu, ako mi zatreba auto, bmw ce biti na krovu, do tad gledam na najbolji nacin da resim situaciju
Poslednja izmena od Day Walker u 06 Feb 2015, 14:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Mozda ja imam neki cudan rezon, ali da povucem paralelu, kao da ti je izduvana guma i kazes zamenicu kad mi bude trebao auto, sta ako ti bude trebao veceras u ponoc ili u nedelju ujutru, sta onda.
Svaka cast na samokontroli, licno bi me bas kopkalo da mogucnost da vozim svoj auto zavisi od tudjeg hira.
Послато са GT-N7100
Svaka cast na samokontroli, licno bi me bas kopkalo da mogucnost da vozim svoj auto zavisi od tudjeg hira.
Послато са GT-N7100
- Day Walker
Pa odgovor je prost, imam drugi auto.
Astra se retko vozi, a posto ju je cale ovde parkirao, sad nek bije svoju bitku. Jos je u fazonu, sto si zvao pauka, ne treba ti auto
Astra se retko vozi, a posto ju je cale ovde parkirao, sad nek bije svoju bitku. Jos je u fazonu, sto si zvao pauka, ne treba ti auto

Brzine idu u H-a !!!

A, najbolji nacin je da sedis gajbi i razmisljas da li ce opet da ti zakaci auto kad bude izlazila, ili da li ce se udostojiti do veceras da izadje? Ili ce nocas da napada sneg, pa ce ona da odluci da ne ide nigde dok se ne otopi?Day Walker napisao:Kad se bude pojavila, bice:
Logika ti je

Da je moj auto, i da pauk nece da dodje, navatao bih par cigana iz kraja, dao im 1000 kinti i za te pare ce da ga rastave na sitne delove, kao autobild posle 100.000km, a kamoli da ga pomere. Ili bih jednostavno vezao sajlu za njen tocak i zakacio za bilo sta jace od 100 konja, da bih mogao da izadjem.
Pritom, ako imas sve licne podatke, preko stranice 988 mozes da nadjes broj fiksnog... A mozes i br mobilnog uz malo truda sa operaterima...
Al srecom, nije moj auto, tako da, opusteno, do proleca ces je oterati na farbanje/poliranje

Meni i dalje nije jasno, da ti znaš ko je i gde živi i nisi otišao makar sa bombonjerom da je zamoliš da pomeri auto 
A možda joj je bio na vratima, pa je bilo:
https://www.youtube.com/watch?v=ff9clFtaH18

A možda joj je bio na vratima, pa je bilo:
https://www.youtube.com/watch?v=ff9clFtaH18
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Polako ljudi. Sutra veče je redovan mesečni skup pa posle kafe u Kolačiću može cela ekipa do V. Stepe i onda svako iznese svoj predlog pa da se glasa i odabere najbolji. Ili makar najzabavniji. 

Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
Nema je u telefonskom imeniku, i zaista me zabole stojko da trenutno mrdam zbog glupe kucke iz kuce.
Pauk i ako dodje, to moze da bude kobno po mene, pogotovu dok ovaj vetar duva, a onda sam napravio sebi jos vece sranje. A ona ako izgrebe jos nesto sem branika, onda ce i to platiti..
Aman ljudi, nije kuci...
Trojke, sjajan predlog, to bi bilo odlicno izvesti
Pauk i ako dodje, to moze da bude kobno po mene, pogotovu dok ovaj vetar duva, a onda sam napravio sebi jos vece sranje. A ona ako izgrebe jos nesto sem branika, onda ce i to platiti..
Aman ljudi, nije kuci...
Trojke, sjajan predlog, to bi bilo odlicno izvesti

Brzine idu u H-a !!!

Znaci otisla je na poslovni put