Dobro veče
Re: Dobro veče
Batutova s druge strane Bulevara se zove Stanislava Sremčevića.
Kad iz SS skreneš dsno posle prvog solitera ima jedan malo veći parking. Ako na njemu nema mesta onda teško da ćeš stati negde tako blizu.
Kad iz SS skreneš dsno posle prvog solitera ima jedan malo veći parking. Ako na njemu nema mesta onda teško da ćeš stati negde tako blizu.
Možeš i u Hektorovićevoj. Kad na toj raskrsnici skreneš levo ka Batutu prva desno je Hektorovićeva. Naćićeš mesta.
Odlicno!nuk napisao:Da, ako nije neka sajamska manifestacija u toku, podrazumeva se

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Jel realno da postave radar u pola 11 uvece i to radnim danom???H4wkeye napisao:Put Novi Sad - Veternik, radar u 22:30 uvece.stefanan napisao:Au,tu su me zaustavljali par puta ali samo noću,nikad radarftj napisao:Ja cuo da je neki lik pre neki dan dao 20 evra za preticanje na punu i nisu se bunili ni najmanje.
Inace patrola stoji u radničkoj u pravcu ade tacno posle novog mosta i snimaju radarom. Usnimise me 81 kmh a inace tu idem mnogo brze, ne znam otkud tu da stoje.
Послато са GT-N7100
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Paja napisao:Ograničenje je verovatno jer je dozvoljen ulaz u pumpu iz kontra smera.
To vec ima smislaKuzmanovic napisao:Upravo tako. Slicna situacija je i na ulazu u Pancevo iz pravca Bavanista, prema Beogradu. U zoni pumpe je sa 80 spusteno na cini mi se 60.

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ma kakvi normalno, ja bih ih tužioIvan napisao:Jel realno da postave radar u pola 11 uvece i to radnim danom???H4wkeye napisao:Put Novi Sad - Veternik, radar u 22:30 uvece.stefanan napisao:Au,tu su me zaustavljali par puta ali samo noću,nikad radarftj napisao:Ja cuo da je neki lik pre neki dan dao 20 evra za preticanje na punu i nisu se bunili ni najmanje.
Inace patrola stoji u radničkoj u pravcu ade tacno posle novog mosta i snimaju radarom. Usnimise me 81 kmh a inace tu idem mnogo brze, ne znam otkud tu da stoje.
Послато са GT-N7100

- H4wkeye
Ocigledno da postoji potreba, cim stoje do kasno.Ivan napisao:Jel realno da postave radar u pola 11 uvece i to radnim danom???H4wkeye napisao:Put Novi Sad - Veternik, radar u 22:30 uvece.stefanan napisao:Au,tu su me zaustavljali par puta ali samo noću,nikad radarftj napisao:Ja cuo da je neki lik pre neki dan dao 20 evra za preticanje na punu i nisu se bunili ni najmanje.
Послато са GT-N7100

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
A bez neke zle namere da te pitam, otkud ti iz Pozarevca znas za radar na putu NS-ZR i to radnim danima uvece? 

Ne znam kako nisi skapirao vec do sada za koga H4wkeye radi i ciji je PR. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zna zato sto ga on tu postavlja :p
Njihov 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma mlad je on za to 
Nego se informise putem mupovog sajta i PRiše ovde
Sent from my iPhone using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

- H4wkeye
Evo, ekipa ti je odgovorilaCherokee napisao:A bez neke zle namere da te pitam, otkud ti iz Pozarevca znas za radar na putu NS-ZR i to radnim danima uvece?

Day Walker napisao:Ma mlad je on za to

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Onda bolje da ne pisem na internetu dogadjaje sa tog puta. 

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ne znam sta je veceras bilo u Ruzvaeltovoj??? Jedna hitna, dve saobracajne patrole i jedan Land Cruiser imterventne ispred punta. E sad dzip je presao na suprotnu stranu ali nisam bas video da je punto mnogo udaren. U svakom slucaju bilo je neko njesra.
Popodne murija bila na onom putu izmedju kaludjerice i mirijeva, ustekali se iza nekog dvorista, jbt koji sakali svugde ih ima.
Poslato sa Lumia 925
Popodne murija bila na onom putu izmedju kaludjerice i mirijeva, ustekali se iza nekog dvorista, jbt koji sakali svugde ih ima.
Poslato sa Lumia 925