Sad je problem sto su ostali poceli polako da prate sa cenama, jer su skapirali da im se moze

Na kraju ce biti normalno da jedan budjavi telefoncic kosta 1000 evra... Ludi konzumerizam

Ja nigde nisam napomenuo da su korisnici ovce. Samo sam rekao da je gomila veoma neupućena, niti zna išta o kompaniji (da ne citiram Heroja, a i sam sam gledao taj klip gde im daju isti telefon i kazu da je novi a oni se oduševe).Dusan napisao:Standardna prica. Post pocinje sa kao objektivnim posmatranjem uredjaja, onda se dolazi do zakljucka da je nista posebno ili je s**nje, zatim se podrazumeva se prelazi na korisnike koji su ovce za sisanje, snobovi i sve ostalo.Klasican template. Posto si vec veliki strucnjak za Apple, trebalo bi da znas da je samo kod nas statusni simbol.
![]()
Pozdrav
Gde sam ja rekao da je svaki korisnik snob?Dusan napisao:Daleko od toga da je bilo ko, ko poseduje iphone snob, u normalnom svetu. Kod nas je slika toliko iskrivljena, da se to ljudima cini kao nesto normalno.
Kažeš za mene da imam predrasude, a ovde ubacuješ RUS i China.Dusan napisao:Takva prica je samo aktuelna u Rusiji i Kini npr. gde je telefon manje pristupacan, a i kupovna moc daleko manja, pa je onda neki luksuz imati iphone.
Hype i ogromno interesovanje oko iphonea te ne cini iSnobom, osim ako nisi u Srbiji, onda si mega-bleja snob, kompleks i sve ostalo.
Koga ja etiketiram i pljujem? Da li sam ja rekao da su SVI korisnici takvi? Ne, rekao sam za pojedine. Ako je tebi neko ko za druge telefone kaže "azijsko sranje", "plastikaner", "nemaš para za iPhone" i sl OK, onda u redu.Dusan napisao:Kod nas iphone nije toliko pristupacan (sto zbog standarda, sto zbog nepovoljnce cene) i onda ljudi cesto pljuju i etiketiraju ljude koji su kupili taj telefon, kao u postu od pre par strana na koji sam odgovorio i koji je zapceo celu ovu pricu.
ali opet to ne daje za pravo nikome da generalizuje i etiketira ostale vlasnike.
Opet kažem, ako sam Te uvredio, najiskrenije se izvinjavam.Dusan napisao: Ovde se ne radi o tome sta taj neko misli o nekom telefonu, vec o tome sto lik generalizuje i bez potrebe vredja ljude nazivajuci ih snobovima i ostalim imenima.
Pokusao sam da pojasnim i tebi i ostalima da su pojmovi ajfon i snobizam povezani jedino u Srbiji i zemljama drugog ili treceg sveta.
Milos napisao:Apple ima najbolji service support za podrzane zemlje.
TheWickerMan napisao:![]()
https://www.youtube.com/watch?v=8A3MOmfMyX4
Kuzmanovic napisao:Za forumase sa iphone-om