Dobro veče
Re: Dobro veče
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... eoKyTHn5Kg
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

http://jalopnik.com/what-happens-if-you ... 1692660828
What Happens If You Don't Change The Oil In Your Audi For 84,000 Miles
What Happens If You Don't Change The Oil In Your Audi For 84,000 Miles
Objasnio komentarGeza napisao:https://www.youtube.com/watch?feature=p ... eoKyTHn5Kg
Rule #1: Never change the deal
Rule #2: No names
Rule #3: Never open the packages
Ultimate Rule: NEVER CHANGE THE ACTOR
Nisi valjda ponovo kupio AudiRaki_Audi napisao:![]()
![]()

Čestitamo Raki. U zdravlju da voziš. 

- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Castitke, cekamo predstavljanje 

Zaustavi me danas policija u Sapcu, kazu prosao sam na crveno. Ja vozio nekih 30 metara iza kolone, prilazim semaforu, pocne da trepti zeleno, ja dam pun gas i stignem kolonu, mozda prodjem na treptuce a mozda na zuto, ne verujem da je bilo crveno. Uglavnom, iza mene bila policija, zaustavlja me, policajac izlazi u fazonu sad cu ti jebati sve po spisku, sta glumis ti, nabio neke naocare i krenuo da se dere kao na sta to lici bla bla. Kaze sad cu ja tebi da pisem da potpisujes na semaforu i prolazis na crveno, ima da ostanes bez dozvole 8 meseci dza bu, ja gledam ne verujem. Posle uzeo da me ispituje imam li putni nalog iako je privatna firma vlasnik vozila, kad sam mu rekao da ga nemam jer znam da mi ne treba, on samo zacutao. E sad, osim sto me pisao za crveno sto cu videti da sredim, mogu li da ga tuzim za pretnje i neistinu koje je mozda izneo u cilju iznudjivanja mita? Na kraju nista od toga nije napisao osim da je bilo crveno kada sam prosao, divljanje, potpisivanje i ne znam sta je jos lupetao nije ni pomenuo.
Ako su sanse da puknem pare za sudske troskove, bas me briga, hocu da se sudim s njim jer je slepac.
Ako su sanse da puknem pare za sudske troskove, bas me briga, hocu da se sudim s njim jer je slepac.
Džukac, jbg. On ako je prošao iza tebe, takodje je napravio prekršaj?
nego, kako se koristi tapatalk na androidu - ne znam tek sam juče dobio 1. android, pre toga sam živeo u blaženom svetu neznanja blekberija
nego, kako se koristi tapatalk na androidu - ne znam tek sam juče dobio 1. android, pre toga sam živeo u blaženom svetu neznanja blekberija
Play store, tražiš Tapatalk, ako još nisi instalirao. U pretrazi Tapatalka loviš Garažu, posle se prijaviš pod svojim nickom.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ok je to, ali ovaj tapatalk traži neki nalog?
Napravi nalog na nekoj mail adresi koju inače ne koristiš.

Ja povezao sa fejsom,boli me uvo nek spijuniraju koliko hoce samo par foruma pratim
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pun grad policije veceras. Na jednom mestu sam video da stoje i interventna i saobracajci. Tako da, vozite pazljivo. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3