Dobro veče
Re: Dobro veče
ma nije, ja veceras napravio jedan kraci krug po nbg, nigde nikog, milina 

Pa u 11 uvece na nbg tesko da je ikad bila guzva 
Gledam sad neke oglase u svici,floyd mi dao ideju u drugoj temi, i naletim na ovo. BMW 323i E36 kupe,mrtvi full. Jel postoje neki troskovi da se to uveze, osim tamo odjave u svici i prevoza do srbije ?
I onda da ovde bude donor
http://auto.ricardo.ch/kaufen/fahrzeuge ... 757287658/

Gledam sad neke oglase u svici,floyd mi dao ideju u drugoj temi, i naletim na ovo. BMW 323i E36 kupe,mrtvi full. Jel postoje neki troskovi da se to uveze, osim tamo odjave u svici i prevoza do srbije ?
I onda da ovde bude donor
http://auto.ricardo.ch/kaufen/fahrzeuge ... 757287658/
Sto je dobar 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa ja nemam pojma,zato i pitam. U sustini bitno je samo da se izveze iz svice i tamo odjavi,kad dodje u srbiju rastavi se skroz
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Da se doveze naravno može, ocarini i registruje jok
Sta cekas 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Bolje da se gleda neki gde može i motor da se iskoristi, a ne samo oprema.
Pa mislim da nijedan E36 nije euro3
- Grujic
- Moderator
Par puta sam gledao oglase onako i utisak mi je da su dobri e36 dosta skupi u CH...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nije nijedan, nego je ovaj motor problematičan. Ako bi radio swap bolje staviti neki noviji motor iz E46.stefanan napisao:Pa mislim da nijedan E36 nije euro3
- Grujic
- Moderator
Navodno je neka serija kompatka bila Euro 3 
Što se tiče problema, misliš na blok ili?
Btw sada je sa tim zamenama motora nemoguća misija koliko je ABS zategla... Ako bi se radio e36, ja bih fabrički blok od 2,0 razbušio i ima kako se pakuje dalje, ništa se ne prijavljuje nego kao fabrički 2,0 vodi. Mana je što nije to top kombinacija i koliko sam čuo ne mnogo dugotrajna, al papirološki mirna...

Što se tiče problema, misliš na blok ili?
Btw sada je sa tim zamenama motora nemoguća misija koliko je ABS zategla... Ako bi se radio e36, ja bih fabrički blok od 2,0 razbušio i ima kako se pakuje dalje, ništa se ne prijavljuje nego kao fabrički 2,0 vodi. Mana je što nije to top kombinacija i koliko sam čuo ne mnogo dugotrajna, al papirološki mirna...
Ponedeljak