fq400 napisao:Lumia mi je posle update-a na Denim izgubila komunikaciju sa Win 8.1 desktop računarom
Obišao sam sve forume, pokušao sa svim zvaničnim i nezvaničnim drajverima i softverom i nema šansi da ga preopzna. Detektuje ga ali ne može da mu priđe. Nema razmene fajlova, nema sinhronizacije preko USB-a, ništa
Ovo znači da počinje potraga za novim telefonom, a od sada i zvanično tvrdim - WP je gowno, bolje da nisu ništa dirali, yebeš ti to kad idu u rikverc umesto da idu napred. Pritom je telefon usporio bez vidljivog razloga (i pre instalacije Denima), tako da sve ono što je i imao od prednosti sada pada u vodu.
I meni se Lumia abdejtovala na Denim mada ne znam ni sta je to

i radi potpuno istio kao i pre toga. Koristim i WP i Android uporedno i ako se gleda sam sistem ja sam bukvalno odusevljen sa WP, ako izuzmemo nekoliko aplikacija sa prodavnice sa kojima sam delimicno zadovoljan. Vidi se da rade na aplikacijama rez zadnjih 7 dana non stop se abdejtuju aplikacije.
Cak sta vise sa Lumiom mogu da stream-ujem slike i video na moj TV u jednom kliku, to sa androidom mogu da sanjam
Nisam fan ni jednog mobilnog OS-a jednostavno kupujem sta mi je pristupacno za moj dzep i sta mi odgovara, Lumiu sam kupio samo zbog kamere i FHD 6" ekrana, mogao je bude i android i IOS i WP meni je sve jedno.
Wp bar meni stvarno radi odlicno, jedino me nervira tapatalk, ali se vidi da rade na njemu za 10 dana je dobio dva abdejta, ali u poredjenju sa android verzijom je bas nula, ostalo je bez zamerke.
Imam i tablet Nexus 7 koji je na primer na kitketu bio savrsenstvo, kada je dobio lolipop sad je cista bulja unakazili savrsen tablet sa OS-om.