Xepoj je tek kada je otisao, saznao sta je Savanova, kada mu je Milos objasnio Pre toga sam znao samo da je neki kafic na vodi
Sve to je bilo 2 dana pred kraj privremene dozvole, a ja novine ne citam, niti tv gledam, pa sam o tim skandalima slabo informisan
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Google, ako hoće da traži po ovom forumu moraće da razvije posebnu veštačku intelEgenciju.
Kada bot uleti, dobiće sendvič, pitaće za akumulatore, mi ćemo mu objasniti teoriju o formiranju cene struje, majoneza na pici i polemisaćemo sa njim o tome, da li u Bolonji ima debelih žena, iako nikad niko nije bio tamo
nikaragva napisao:Google, ako hoće da traži po ovom forumu moraće da razvije posebnu veštačku intelEgenciju.
Kada bot uleti, dobiće sendvič, pitaće za akumulatore, mi ćemo mu objasniti teoriju o formiranju cene struje, majoneza na pici i polemisaćemo sa njim o tome, da li u Bolonji ima debelih žena, iako nikad niko nije bio tamo
Pa samo i AI moze da razume sta pise,normalan covek jok
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
nikaragva napisao:Google, ako hoće da traži po ovom forumu moraće da razvije posebnu veštačku intelEgenciju.
Možda da ovaj nikaragvin ode u onu temu -Legendarni, Il kako već postovi, ali ja nemam autoritet za odluku