Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Jos se razvlacim po krevetu. Jos malo pa na deciji rodjendan u igraonicu, na jutarnju kafu, milina
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Probudis se u 6, razvlacio se do 7 i sad mi puca glava.
Ali uvek isti problem, kad ne radim ustanem rano, kad imam posla jedva se probudim imam osecaj da bih prespavao ceo dan.
Poslato sa Lumia 925
Ali uvek isti problem, kad ne radim ustanem rano, kad imam posla jedva se probudim imam osecaj da bih prespavao ceo dan.
Poslato sa Lumia 925
Bivši 4. Bulevar M Pupina 16.aleksa napisao:Izgleda da je to...
U dopisu se spominje 3.osnovni sud, ostavina je u pitanju.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne usisavas ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
A šta mu teško
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa ne mogu svaki vikend. I ja egipćanim imam dušu.Milos napisao:Ne usisavas ?

Mrzelo me da po vrućini idem na buvljak pa sam skratio staro. Hvala Dagu na idejinuk napisao:Puklo crevo a rezervnog nema

Širim haos!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Hokaje jel realno da ovi sa radarom imaju neku toleranciju do koje pustaju, kao i sansa da nece nista stici ako su mogli da zaustave (i zaustavljaju druge), a nisu? 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Tolerancije ima u smislu da na nekim lokacijama se podesi radar da snima od recimo 61km/h (neki bulevar) ili 55km/h itd. Ali to sve zavisi od dana, mesta, patrole itd. Ako te nisu zaustavili, a zaustavljaju druge, onda postoji sansa da si se provukao
Koja je situacija bila i koliko si isao?

Jbt ko bi rekao. Mlad čovek, a takav peh da ga zadesi.nuk napisao:Puklo crevo a rezervnog nema

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa imam jedno 10ak situacija u gradu gde sam prosao sa ~60 pored radara, samo danas 2 puta, recimo 2-3 puta sa ~70 i jednom 120 na magistrali.
Kopka me sto su svaki put ocigledno zaustavljali i mogli su da me zaustave, mogu i da posalju (nadam se da nece
), ali logika ili zaustavljaju ili neka snimaju sve pa salju cestitke?
Послато са GT-N7100
Kopka me sto su svaki put ocigledno zaustavljali i mogli su da me zaustave, mogu i da posalju (nadam se da nece

Послато са GT-N7100
To i mene interesuje, mene zaustavili, i kao pali dalje
Ali radar je bio onaj tronozni
Mora li to da šalje?
Ili mozda i ne mora...
Ali radar je bio onaj tronozni
Mora li to da šalje?
Ili mozda i ne mora...
To i mene zanima, pre prodjoh sa nekih 70ak, mozda malo preko pored njih, imali su radar, ali su zaustavljali. Jel kad zaustavljaju onda samo zaustavljaju ili rade i kombinovano?
Имам једно потпитање...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
@Ivan Od svega ovoga sto si naveo najvece sanse imas za ovo na magistrali da ti stigne nesto. Jer se tu uglavnom ne zaustavlja ako nije bezbedno, zbog brzine itd. Za ovo ostalo je kocka ali ne bih rekao da ce biti icega.
@McGruja Ako su te zaustavili i rekli da si bio u prekoracenju morali bi da ti pisu ili da salju na adresu, ne znam kako bi opravdao da ima usnimljeno vozilo u prekoracenju a da nema zapisnik koji se poklapa sa tim prekrsajem....
@elMaestro Uglavno je tako, da. Ako zaustavljaju vozila onda zaustavljaju. Ako se snima bez zaustavljanja onda ce biti sam radar ili jednostavno nece zaustavljati ni jedno vozilo, a stojace da snimaju.
@McGruja Ako su te zaustavili i rekli da si bio u prekoracenju morali bi da ti pisu ili da salju na adresu, ne znam kako bi opravdao da ima usnimljeno vozilo u prekoracenju a da nema zapisnik koji se poklapa sa tim prekrsajem....
@elMaestro Uglavno je tako, da. Ako zaustavljaju vozila onda zaustavljaju. Ako se snima bez zaustavljanja onda ce biti sam radar ili jednostavno nece zaustavljati ni jedno vozilo, a stojace da snimaju.