Brate, ja sam gledao 80% utakmice i suđenje je kriminalno
Zvezda je ošećena, ali ne samo to, nego suđenje u globalu je katastrofa. Pa ne igraju oni odbojku (da se ne ljute odbojkaši

) ili balet pa da nema kontakta, svaki dodir u prvom poluvremenu je bio sankcionisan... Bolje su sudili nama dok sam igrao u mlađim kategorijama nego sad, tuga...
Daću dva očigledna primera za greške sudija:
1. Prodor Lučića po levoj strani, na pola prvog koraka neko od igrača Zvezde pravi faul, ovaj nastavlja na drugi korak, skok, polaganje i skinuta lopta sa koša... Tu se svira faul koji je bio na prvom koraku i koš nikako ne može biti priznat ili se ne svira faul i priznaju se dva poena Lučića (pošto je lopta 'skinuta), ali ne, sudija (i to Belošević valjda) svira faul+koš i dodatno slobodno.
2. Nedović u kontri 1 na 1, hvata prvi korak, Lučić se postavlja za faul u napadu, ali metar i po ispred Nedovića. Da bi bio faul u napadu, odbrambeni igrač mora biti fauliran na prvom ili drugom koraku prodora (u ovoj situaciji), ali ovde je sviran faul Nedovića u padu posle postignutog poena...pa mora čovek negde da padne jebote...
Bilo je još situacija, ali da ne dužim...
A urednik, režiser, ko već...katastrofa od prenosa, 10 puta u toku nečijeg napada oni prikazuju onog trenera Partizana kako se nervira i pravi grimase.
EDIT: Aj da ne kritikujem samo sudije, u Zvezdi toliko pajsera ima
Petar Popović - Ceo Balkan zna da kad primi loptu u reketu, ide na levi polu horok, zatim njegovo loženje pri postignutom poenu, a gubimo xy razlike, itd...
Vuk Radivojević - toliko nonšalantna igra i ishitrena dodavanja jednom rukom, pri čemu taj pas biva presečen, dodavanja u noge centru kom treba duplo više vremena da se spusti po tu loptu od nekog beka npr. koji se našao tu pored, itd...
Čović Junior koji je visok 130cm (karikiram) i koji umesto da doda loptu ili šutne, nastavlja u prodor ka košu gde ga čeka strvina Mačvan i tu mu lepi rampu i zahvaljuje se...
Ruku na srce, imaju i oni svoje momente kad zablistaju, ali ove stvari gore ne smeju da se dešavaju.