Vežbanje, dijete, teretana...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
I ja se to pitam.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Zbog ukusa 

Ja sam proslog meseca ovim skinuo 6 kila, a nista nisam trenirao. Toliko sam i hteo da skinem, sad sam na 106, tako da sam brzo zavrsio sa skidanjem kilazetrojanac napisao:Moja preporuka je hrono ishrana. Imaš dosta na tu temu na internetu.
Nije klasična dijeta. Ne gladuješ. Samo malo promeniš način ishrane. Ja sam prošle godine skinuo 8 kg za 3-4 meseca, bez ikakve muke.

Sa hrono, 14kg za tri meseca. Bez velike patnje.
Posle hrono, poceo da jedem normalno, bez gledanja na sat ali i bez testa i secera. Dobio 3 kg i stoji....
Posle hrono, poceo da jedem normalno, bez gledanja na sat ali i bez testa i secera. Dobio 3 kg i stoji....
Nema suštinu
.
Malo prepakovana medicinska dijeta pa dignut hype i zgrnute pare.
TT

Malo prepakovana medicinska dijeta pa dignut hype i zgrnute pare.
TT
Comi napisao:Sta je sustina, tm te ishrane?
Kucaj u Google
Hrono ishrana Anna Gifing, negde ces naci i knjigu u PDF. Prilicno je jednostavno objasnjeno i ima logike, sto je najvaznije, zaista radi ako se pridrzavas i nema jo-jo efekat.
Takodje ovo nije dijeta, vec nacin ishrane.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ono što je i kod mene i kod žene bilo izraženo tokom hrono ishrane je i da smo se mnogo bolje osećali, pored toga što smo skidali kg. I sad se trudimo da se pridržavamo osnovnih načela mada ne strogo.
Posetite www.garaza.rs !
Isto takodje, negde pred kraj restrikcije otvorio sam fioku i pobacao vecinu lekova. Od tada ne uzimam nista.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Mama napravila neke kao keks kolače hrono, neko speltino brašno, 100g žutog šećera na dve tepsije, ludilo koliko dobro, bukvalno da se prodaje ili služi uz kafu u nekom prefensi kafiću.
Ja počeo pa navukao mamu, ona isto ima sjajne rezultate, ali se primila da sprema sve po hrono pravilima, i sve je neverovatno ukusno i dobro, jedino što izađe prilično skupo, ti pojedinačni sastojci, ali em je ukusno em znaš da je dobro.
Ona skida skoro kg nedeljno, a ja sam isto skidao kg nedeljno kada sam baš bio na oštrom režimu, mada sam se ja samo strikno pridržavao osnovnih pravila, i malo mu davao po AK i whey-u da ne kaliram previše u m. masi.
Ja počeo pa navukao mamu, ona isto ima sjajne rezultate, ali se primila da sprema sve po hrono pravilima, i sve je neverovatno ukusno i dobro, jedino što izađe prilično skupo, ti pojedinačni sastojci, ali em je ukusno em znaš da je dobro.
Ona skida skoro kg nedeljno, a ja sam isto skidao kg nedeljno kada sam baš bio na oštrom režimu, mada sam se ja samo strikno pridržavao osnovnih pravila, i malo mu davao po AK i whey-u da ne kaliram previše u m. masi.
A sta je onda dijeta?
Wiki kaze da je diet skupa hrane koju unosimo, ma sta to bilo.
A kako sam zakljucio do sada, mi kada kazemo dijeta, mislimo na neko lisavanje.
Da li se u hrono dijeti lisavamo necega? Imamo zabranu da neke namirnice ne jedemo?
Lisavanje i zabrana je kada ti se kaze da jedes manje
Sad sam na brzinu bacio pogled na hrono dijetu i koliko vidim bitno je da ne jedes slatko ujutru, da ne jedes voce uopste i da jedes tacno na 5h. Koliko pojedes, nije uopste bitno.
Kao i da ne jedes hleb i ugljene hidrate sa mesom. A ako ih jedes, onda da jedes i povrce. Da li to znaci da je dozvoljena kombija prasetina, sveza kupus salata i vruc lebac?
Wiki kaze da je diet skupa hrane koju unosimo, ma sta to bilo.
A kako sam zakljucio do sada, mi kada kazemo dijeta, mislimo na neko lisavanje.
Da li se u hrono dijeti lisavamo necega? Imamo zabranu da neke namirnice ne jedemo?
Lisavanje i zabrana je kada ti se kaze da jedes manje

Sad sam na brzinu bacio pogled na hrono dijetu i koliko vidim bitno je da ne jedes slatko ujutru, da ne jedes voce uopste i da jedes tacno na 5h. Koliko pojedes, nije uopste bitno.
Kao i da ne jedes hleb i ugljene hidrate sa mesom. A ako ih jedes, onda da jedes i povrce. Da li to znaci da je dozvoljena kombija prasetina, sveza kupus salata i vruc lebac?

Dijeta na engleskom i srpskom imaju poprilicno drugacije znacenje.
Dijeta na engleskom obuhvata sve sto jedes (opisuje skup hrane kojom se hranis), dok na srpskom se podrazumeva da si na nekon posebnom rezimu kako bi postigao neki efekat (bar je takvo znacenje medju narodom).
Dijeta na engleskom obuhvata sve sto jedes (opisuje skup hrane kojom se hranis), dok na srpskom se podrazumeva da si na nekon posebnom rezimu kako bi postigao neki efekat (bar je takvo znacenje medju narodom).
Dijetom se podrazumeva organizovana ishrana, to jest, da planski jedes.
Da li je to pravilo da jedes u odredjeno vreme ili da jedes odredjene namirnice ili da se necega lisavas, nebitno je.
Sent from my Sony
Da li je to pravilo da jedes u odredjeno vreme ili da jedes odredjene namirnice ili da se necega lisavas, nebitno je.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Moraju da se broje kcal ko hoće da smrša, to ne piše za hrono npr. A dr Giffing je anesteziolog ako me sećanje ne vara.
S3
S3